2777
2789
عنوان

هديه ختنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6819 بازدید | 32 پست
همون ديگه من اونو نميدونم

ماکه تاحالا همچین چیزی تو کل خانواده نداشتیم

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٣ ماهشه

نه دیگه هیچکس کادو  نمیاره . منم پسذم ۴۰روزش بود ختنه کردم. دیگه همه کادوهاشون رو موقع تولد دادن . 

عمه بچه شماهم لطف کرده یه چیزی داده

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

واسه يه تيك پوستم كادو ميبرن مگههه😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بله ما رسم داریم.برای پسر خواهرشوهرم ۵۰ تومن با یه جعبه شیرینی بردیم.شام هم داد خواهرشوهرم.ولی خدایی رسم مزخرفیه 😧

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
اخه من حواهر شوهرم كادو اورد ولي مادر شوهرم اينا نهنفهميدم كه رسم هست يا نه

ما تووو شمال رسممونه!!

مادر بزرگ و پدر بزرگ پدري و مادري بچه و خاله و عمه و دايي و عمووو هديه ميدن..

واسه پسرم مادر شوهرم اينا ربع سكه دادن

مامانم اينا ربع سكه

خواهرم ربع سكه

داداشم كه مجرده ١٠٠ تومن پول

خواهرشوهر كه مجرده يه ماشين بزرگ كنترلي خريدن..

كم نيست اين موضوع شومبول نوووييه خب😂😂

پسرم تنها دليل زندگيمه!!خدايا نگهدارش باش🙏🙏
بله ما رسم داریم.برای پسر خواهرشوهرم ۵۰ تومن با یه جعبه شیرینی بردیم.شام هم داد خواهرشوهرم.ولی خدایی ...

اره خيليم مزخرفه..

مثلاً كه چي شومبول نوووو مبارك😂😂♥️

پسرم تنها دليل زندگيمه!!خدايا نگهدارش باش🙏🙏

ولی خیلی ختنه سوران بامزس. برای پسرخالم گرفتند. ۵ سالش بود. همه هم کادو آوردن. واییییی فیلمشو میبینی میمیری از خنده. الان ازدواج کرده ی بار باید جلوی زنش فیلمشو بزاریم

پسرم همه زندگیم