2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردفتری هم مثل وکالت با طرح تسهیل اشباع شده

دبیری برا خانوما شغل بهتری هست

سر دفتری خیییلی دنگ و فنگ داره 

اتفاقا الان آزمون سردفتری قبول شدن سخت نیست ولی دیگه مثل قبلا شغل پولسازی نیست

دفترخونه های جدید فقط در حد بخور و نمیر درآمد دارن

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
سردفتری هم مثل وکالت با طرح تسهیل اشباع شدهدبیری برا خانوما شغل بهتری هستسر دفتری خیییلی دنگ و فنگ د ...

من همسرم وکیله 

ولی خب میگه سر دفتری ازمونش سخته من اصلا برام در امد مهم نیست 

میخوام بدونم کدوم ازمونش راحتتره 

از یه طرف دبیری خوبه ها ولی پرستیژ شغلیش به دفتر اسناد رسمی نمیرسه 

ولی گیجم 

علاقه ام بیشتر به سمت سر دفتریه 

ولی دبیریم بدم نمیاد ازمونش سخته به نظرم 

من همسرم وکیله ولی خب میگه سر دفتری ازمونش سخته من اصلا برام در امد مهم نیست میخوام بدونم کدوم ازمون ...

منم قبلا وکیل بودم ولی الان دیگه کار نمیکنم

😁

والا با طرح تسهیل هیچ آزمون حقوقی دیگه سخت نیست

نمره قبولی با طرح تسهیل شده ۴ از ۲۰ 

قبول میشی ولی از جیب باید پول خرج این شغل کنی 

دفتر بزنی ، حقوق بدی به کارمندات، بیمه و ...

من همسرم وکیله ولی خب میگه سر دفتری ازمونش سخته من اصلا برام در امد مهم نیست میخوام بدونم کدوم ازمون ...

اسی وکالت خیلی شغل مزخرفی هست 

روح و روان و احساسات آدم رو از بین میبره 

من نتونستم تو این شغل دوام بیارم 

شوهرت از نظر روحی آدم سالمی هست؟

وکالت منو بیمار کرده بود 

به زندگیم نمیرسیدم 

مدام مضطرب بودم

منم قبلا وکیل بودم ولی الان دیگه کار نمیکنم😁والا با طرح تسهیل هیچ آزمون حقوقی دیگه سخت نیستنمره قبو ...

سردفتری گزینش سختی داره البته از نظر علمی

یعنی میشه گفت مثل قضاوت قبولی راحتی نداره

وکالت چون صرفا یک مرحله ای هست و ازمونشم با وجود قانون تسهیل دیگه سخت نیست شاید به صرفه نباشه

سردفتری گزینش سختی داره البته از نظر علمییعنی میشه گفت مثل قضاوت قبولی راحتی ندارهوکالت چون صرفا یک ...

نه گلم تو این دوسالی که طرح تسهیل اومده به سردفتری هم گند زدن 

سردفتری و قضاوت قبلا هم بیشتر از نظر مصاحبه ای که هممون میدونیم برای چیه سخت بود وگرنه از نظر علمی آزمون وکالت خیلی سطح سوالاتش و تراز علمی داوطلبا بالاتر بود

سردفتری سختیش بخاطر تعداد کم قبولیش بود که الان با وجود طرح تسهیل اونم حل شده

بابای من امسال سردفتری قبول شد

کاریه که بالاخره درآمد خودشو داره

چون هرچی باشه نیاز مردمه

پیش اومده توی یک ماه 30 تومن داشته

مورد داشتیم توی یک روز انقد داشته

بنظرم از دبیری خیلی بهتره

البته بابام خیلی درسخون بود دائم سرش تو کتاب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه گلم تو این دوسالی که طرح تسهیل اومده به سردفتری هم گند زدن سردفتری و قضاوت قبلا هم بیشتر از نظر م ...

من تاحالا سردفتری ازمون ندادم و اطلاعاتم در حد شنیده هاست که اختبار سختی داره و بعد از قبولی و گزینش اون اختبار رو دارن و مثل قصاوت و وکالت اخر کاراموزی نیست. البته نمیدونم تا چه حد درسته چون هیچوقت هدفم نبوده بررسی نکردم راستش

اما قضاوت از طریق جذب اختصاصی شرکت کردم و واقعا مصاحبه سختی داشت. و متاسفانه قبول نشدم. البته منم به دوستانی که میشناسمشون میگم دلیل قبول نشدنم همون مسائلی که شما هم گفتین اما واقعا افراد کمی از عهده ش برمیان

و البته با گند زدن تسهیل به وکالت و سردفتری کاملا موافقم

بابای من امسال سردفتری قبول شدکاریه که بالاخره درآمد خودشو دارهچون هرچی باشه نیاز مردمهپیش اومده توی ...

منم موافقم که خوبه

البته مسئولیت بالایی هم داره

و اینکه لازم هست ابتدای کار سرمایه هم برای مکان و وسایل و کارمند و تجهیز دفتر باشه

اما دبیری نیاز به اون سرمایه نداره اما جای پیشرفتم نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز