بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سردفتری گزینش سختی داره البته از نظر علمییعنی میشه گفت مثل قضاوت قبولی راحتی ندارهوکالت چون صرفا یک ...
نه گلم تو این دوسالی که طرح تسهیل اومده به سردفتری هم گند زدن
سردفتری و قضاوت قبلا هم بیشتر از نظر مصاحبه ای که هممون میدونیم برای چیه سخت بود وگرنه از نظر علمی آزمون وکالت خیلی سطح سوالاتش و تراز علمی داوطلبا بالاتر بود
سردفتری سختیش بخاطر تعداد کم قبولیش بود که الان با وجود طرح تسهیل اونم حل شده
اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
نه گلم تو این دوسالی که طرح تسهیل اومده به سردفتری هم گند زدن سردفتری و قضاوت قبلا هم بیشتر از نظر م ...
من تاحالا سردفتری ازمون ندادم و اطلاعاتم در حد شنیده هاست که اختبار سختی داره و بعد از قبولی و گزینش اون اختبار رو دارن و مثل قصاوت و وکالت اخر کاراموزی نیست. البته نمیدونم تا چه حد درسته چون هیچوقت هدفم نبوده بررسی نکردم راستش
اما قضاوت از طریق جذب اختصاصی شرکت کردم و واقعا مصاحبه سختی داشت. و متاسفانه قبول نشدم. البته منم به دوستانی که میشناسمشون میگم دلیل قبول نشدنم همون مسائلی که شما هم گفتین اما واقعا افراد کمی از عهده ش برمیان
و البته با گند زدن تسهیل به وکالت و سردفتری کاملا موافقم