2777
2789
عنوان

عدالته🤯😐😵‍💫😵‍💫😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
عدالت که نیس ولی کاش حداقل مثال بهتری برای نبودش میزدی کاپ قهرمانی قراره بدن به اونی که زودتر رل میز ...

😂👋 آخه ظلمه من هنو پاستیل میخورم ذوق میکنم اون رفته رل زده قهوه تک میخوره😂😭

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم ۱۳سالشه ساعت ۳شب می‌ره خونه دوست پسرش😇

پدر و مادرش کجان؟ 

دلیل بچه دار شدنشون چی بوده؟ 

13 سال😐

اولین خواستگارم 16 17 سالگی بود مادرم گفت میخواد درس بخونه دخترم

سالها بعد بهم گفت  فلانی خواستگارت بوده. 

حتی به خودم نگفت اون سن

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ای خاک واقعا😇من بیست سالمه هنوز حوصله ندارم سبیلامو بزنم😇😇😇😇😇

بابا پاشید پاشید سیبیلا رو بزنید یه چنتا خواستگار پیدا کنید بخدا گناه گگگگگگنااااااهههه🤯🤯 بچه ۱۳ ساله ده نودی سه نصفه شب؟؟؟ 

من کنار یه پسر وای نمیسم یوقت کسی فکر کنه باهاش نسبتی دارم بعد اینا...

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پدر و مادرش کجان؟ دلیل بچه دار شدنشون چی بوده؟ 13 سال😐اولین خواستگارم 16 17 سالگی بود مادرم گفت میخ ...

پدر مادر مسافرت بودن دخترم از هفت دنیا آزاد 😇😇😇تاپیکمو بخون در موردش گفتم هم از خانوادش هم خودش

دختر خالم ۱۳سالشه ساعت ۳شب می‌ره خونه دوست پسرش😇

جدی میفرمایید؟

😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بابا پاشید پاشید سیبیلا رو بزنید یه چنتا خواستگار پیدا کنید بخدا گناه گگگگگگنااااااهههه🤯🤯 بچه ۱۳ س ...

حوصله ندارما قبلا خجالت می‌کشیدم مو دستامم زیاد باشه جلوی داداشم بابام الان عین خیالم نیست😇😂😂خستمه همش از دنیا سیرم 

پدر مادر مسافرت بودن دخترم از هفت دنیا آزاد 😇😇😇تاپیکمو بخون در موردش گفتم هم از خانوادش هم خودش

واقعا باید چنین پدر و مادرایی از حق حضانت فرزند محروم بشن

انقدر بیخیال 

عاقبت چی میخواد بشه این دختر خانم 

از هر نظر آسیب میبینه

بعد کینه ها و عقده های شکستشو تو جامعه خالی میکنه

😐

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد