2777
2789
عنوان

عدالته🤯😐😵‍💫😵‍💫😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
عدالت که نیس ولی کاش حداقل مثال بهتری برای نبودش میزدی کاپ قهرمانی قراره بدن به اونی که زودتر رل میز ...

😂👋 آخه ظلمه من هنو پاستیل میخورم ذوق میکنم اون رفته رل زده قهوه تک میخوره😂😭

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خالم ۱۳سالشه ساعت ۳شب می‌ره خونه دوست پسرش😇

پدر و مادرش کجان؟ 

دلیل بچه دار شدنشون چی بوده؟ 

13 سال😐

اولین خواستگارم 16 17 سالگی بود مادرم گفت میخواد درس بخونه دخترم

سالها بعد بهم گفت  فلانی خواستگارت بوده. 

حتی به خودم نگفت اون سن

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ای خاک واقعا😇من بیست سالمه هنوز حوصله ندارم سبیلامو بزنم😇😇😇😇😇

بابا پاشید پاشید سیبیلا رو بزنید یه چنتا خواستگار پیدا کنید بخدا گناه گگگگگگنااااااهههه🤯🤯 بچه ۱۳ ساله ده نودی سه نصفه شب؟؟؟ 

من کنار یه پسر وای نمیسم یوقت کسی فکر کنه باهاش نسبتی دارم بعد اینا...

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پدر و مادرش کجان؟ دلیل بچه دار شدنشون چی بوده؟ 13 سال😐اولین خواستگارم 16 17 سالگی بود مادرم گفت میخ ...

پدر مادر مسافرت بودن دخترم از هفت دنیا آزاد 😇😇😇تاپیکمو بخون در موردش گفتم هم از خانوادش هم خودش

دختر خالم ۱۳سالشه ساعت ۳شب می‌ره خونه دوست پسرش😇

جدی میفرمایید؟

😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بابا پاشید پاشید سیبیلا رو بزنید یه چنتا خواستگار پیدا کنید بخدا گناه گگگگگگنااااااهههه🤯🤯 بچه ۱۳ س ...

حوصله ندارما قبلا خجالت می‌کشیدم مو دستامم زیاد باشه جلوی داداشم بابام الان عین خیالم نیست😇😂😂خستمه همش از دنیا سیرم 

پدر مادر مسافرت بودن دخترم از هفت دنیا آزاد 😇😇😇تاپیکمو بخون در موردش گفتم هم از خانوادش هم خودش

واقعا باید چنین پدر و مادرایی از حق حضانت فرزند محروم بشن

انقدر بیخیال 

عاقبت چی میخواد بشه این دختر خانم 

از هر نظر آسیب میبینه

بعد کینه ها و عقده های شکستشو تو جامعه خالی میکنه

😐

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد