2777
2789
عنوان

خداازش نگذره

298 بازدید | 10 پست

پنج ماهه باردارم 

بچه دوممه

شوهرم بیش ازحدباهام بحث داره سرکوچکترین چیزی 

خیلی خیای خیلی بحث و دعواراه میندازه همش بحث عصبیم کرده 

ب نظرتون روبچه توشکمم اثرمیزاره

خدالعنت کنه این شوهرظالمو

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیک قبلیتون رو خوندم ،حسم میگه خیلی خیلی حساسید ،و حاملگی هم کلا اعصاب و روح و روان آدم رو تحت تاثیر میذاره،همونقدر که شما نگران و عاشق دخترتونید همسرتونم همون حس رو داره ،از دخترتون دشمن برای زندگیتون نسازید ،یکم رها کن خودتو

برای مثال قانون بذارید بین خودتون که وقتی میخواد بحث و دعوا شروع بشه ، از هم فاصله بگیرید و مشغول کارهای دیگه بشید. 

بعد در یک زمان مناسب که هر دو شرایط خوبی دارید ، در مورد اون موضوع گفت و گو کنید و راه حل پیدا کنید.

همچنین دقت کنید از ساعت 10 شب به بعد تا صبح ، مراقب باشید که بخصوص در مورد موضوعات مهم درگیر نشید. 

برای مثال قانون بذارید بین خودتون که وقتی میخواد بحث و دعوا شروع بشه ، از هم فاصله بگیرید و مشغول کا ...

امشب اومده بعد مدتها خونه بابام 

مثل خل وچل هانشسته توحیاط هرچی میگن بیاتو نمیاد

میگه چرا ب مامانت گفتم سلام اونم گفته سلام اصلا جاخوردم یعنی سر موضوعات چرت و پرت دعوادرست میکنه همش دوست داره خانواده من منتشو بکشن

هیچ ربطی نداشت عزیزم الان با منم دعوا میکنی میگی رو بچم تاثیر گذاشت،انشالله مشکلاتتون حل شه بچتم به ...

کسیو مسخزه نکن خداسرت میاره ازماگفتن بود.

من مسخره کردمت الان؟ کجای حرفم مسخره کردن بود ،ارزوی خیر کردن برای کسی مسخره کردنه،از ادمایی مثل شما ...

العان بامنم دعوامیکنی روگفتم.لطفا اینوهم بخونین شب شماهم بخیر.