2777
2789

بستگی داره تو چ حس و حالی باشی و چقدر طرفو دوست داشته باشی چون یکی انتقام میگیره یکی میبخشه یکی فراموش میکنه یکی رها میکنه باید ببینی کدومش برای خودت بهترین گزینست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره تو چ حس و حالی باشی و چقدر طرفو دوست داشته باشی چون یکی انتقام میگیره یکی میبخشه یکی فرام ...

دلم میخاد منم خیانت کنم و بفهمه 

اما باز نمیتونم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔
پس چجوری باید درک کنه ک کارش چقد زجر آوره؟

باید ببینی حقیقتا چقدر دوستت داشته اگ از این عشقای خاله زنکیه ک من میگم بیخیال تو ارزشتو حفظ کن و یه همچین آدمی و رها کن ولی اگ یه عشق حقیقی و راستین بوده اصن برا چی باید یه همچین کاری کرده باشه؟؟ اول بفهم چرا اینکارو کرده بعد اقدام کن

یه بار میبینی آدمی ک باهاش رو به رو هستی ادمیه ک هوله و به یکی دوتا قانع نی یا ن یه ادمیه ک پاش لغزیده و خطا رفته و خودشم پشیمونه

به جای اینکه فقط به فکر این باشی زودی ادبش کنی به رابطتون نگاه کن اینکه واقعی بوده یا ن و چقدر قوی و محکم بوده ک اون به یه همچین کاری دست زده و چرا اینکارو کرده بعد تصمیم بگیر

2790
2778
2791
2779
2792