2789
عنوان

دندان درد😤

79 بازدید | 13 پست

سه روزه دندون اسیابم دردمیکنه یت کوچولواندازه سریه سوزن تودوران شیردهی پوسیده شده ولی همون ی نقطع انگارب عصب رسیده ب شدت دردمیمنه دنتول واسپری لیدوکایین ودستمالم دودکردم بی اثره مسکن هام همینطورفعلاشرایط رفتن ب دکتروندارم راهی جزاینانیست تای مدت خوب شع؟ 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

چرک خشک کن بخور 

بعدش خوب اب رو آتیش ژلوفن هستن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

چرک خشک کن بخور بعدش خوب اب رو آتیش ژلوفن هستن

انقدمسکن وژلوفن این چندروزخوردم توعمرم نخوردم ولی بی اثره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انقدمسکن وژلوفن این چندروزخوردم توعمرم نخوردم ولی بی اثره

احتمالا چون به عصبت رسیده داره چرکی میشه 

مراقب باش فعلا همون چرک خشک کن و بخور 

جز اب نمکم چیزی درمون درد نیستش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

من دندونم کشیدم چنان دردی داشتم بعدش دکتر پروفن و چرک خشکن داد

چندباردرروزمیشع مسمن خوردامروزژلوفن خوردم میشع الان اون کپسولاک هم استامینفن هم بروفنن روبخورم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سردی نخور بدتر میکنه

گرمیجات بخور

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

احتمالا چون به عصبت رسیده داره چرکی میشه مراقب باش فعلا همون چرک خشک کن و بخور جز اب نمکم چیزی درمون ...

یعنی ممکنه؟ اخه ازبیرون ک خیلی سالم نشون میده ب اندازه سرسوزن سوراخ کوچیک شده😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی ممکنه؟ اخه ازبیرون ک خیلی سالم نشون میده ب اندازه سرسوزن سوراخ کوچیک شده😞

اره عریزم منم همینجوری بود ظاهر عین گل 

از داخل داشت سوراخ میشد

اره عریزم منم همینجوری بود ظاهر عین گل از داخل داشت سوراخ میشد

ای خدا. من بعدازمسواک زدن دندونام یامیشکنن یامیریزن نمیدونم چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خدا. من بعدازمسواک زدن دندونام یامیشکنن یامیریزن نمیدونم چرا

فک کنم بستگی به جنس دندونات دارن 

ساختارشون ضعیفه 

خواهرمم جنسش این بود زود پوسیده و میشکست 

همش در حال رسیدگی دندون بود

فک کنم بستگی به جنس دندونات دارن ساختارشون ضعیفه خواهرمم جنسش این بود زود پوسیده و میشکست همش در حال ...

بخاطرهمین مجبورم دوروزی بارمسواک بزنم چون یالکه سفیدمیفته رودندونم یامیریزه بعداینکه مسواک میزنم نمیدونم چارش چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطرهمین مجبورم دوروزی بارمسواک بزنم چون یالکه سفیدمیفته رودندونم یامیریزه بعداینکه مسواک میزنم نمی ...

خب اینا درمون داره 

باید خمیردندون و مسواک مخصوص بزنی 

خود پزشک معرفی میکنه بهت 

حتی دهانشویه مخصوص 

اگه شرایطشو داشته باشی روکش دندون برای استقامت یا کامپوزیت کنه