2777
2789
عنوان

رل زدن با ی معلول ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5584 بازدید | 179 پست
چرا عاطفه داره ولی دختر فرق می کنه چون ساختار شخصیتی دخترا عاطفه و احساسه چون روزی مادر می شن واصول ...

جدی افسری؟

شکایتت به کجا رسید

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یه چیزی بگم کرک و پرت بریزه یه پسری بود مدال آور یه ورزشی بود حالا نمیگم چه ورزشی پدر مادر خیلی ...

مهر استثنایی تو کارنامه فقط برای کم توان و‌ناتوان ذهنی و جسمی نیست

برتی تیزهوشان هم هست

در کل هر دانش اموزی از سطح متوسط بالاتر یا پایینتر باشه زیر مجموعه اموزش و پرورش استثنایی قرار میگیره

جدی افسری؟شکایتت به کجا رسید

امروز دادگاه شکایت کردم  دادگاه منو فرستاد پلیس فتا اونجا هم تشکیل پرونده دادم وکیل گرفتم  وبا معاون حقوقی ریس جمهور و حاج اقا علی اکبر امام جمعه تهران قول مساعد دادن انشالله در این سایت ومدیرش می بندم

امروز دادگاه شکایت کردم دادگاه منو فرستاد پلیس فتا اونجا هم تشکیل پرونده دادم وکیل گرفتم وبا معاون ...

افسری؟

پلیس چی هستی شما؟

البته روهمه صدق نمی کنه اینایی که دنبال مادیاتن مثل طلا وپول و ماشین اره زود پاپس می کشن!!!

این تجربه خودمه من معلول نیستم ولی دیسک کمرم زده بیرون تو ظاهر راه رفتن و اینام اصلا مشخص نیست تا نگم کسی نمی‌فهمه ولی به محض گفتنش فرار میکنن . یه آدمایی که از نظر ظاهری من خیلی ازشون سر بودم حتی اوناهم فرار کردن 

حالا ب نظرت چیکار کنم 😂 نخ بدیم یا ندیم 😂دلم میخاد امتحان کنم یکم ببینم چجوریه 🤣

حس میکنم میچسبه بهت ولتم نمیکنه

حالا چهرش خوبه؟

آدم واقعا دلش میخاد با اینا دوست بشه چون ذاتا روح پاک و مهربونی دارن ولی خب پرستیژم مهمه. بقیه بفهمن ...

بقیه‌همه چی می گن با دکتر  ووکیل هم دوست بشی کلی خزعبلات می گن !!!