2821
2789
عنوان

عشق واقعی

82 بازدید | 7 پست

دیدید این پسرایی رو که میگن عشق تو زندگی هر پسری فقط یکبار اتفاق میفته 

پس مثلا اینایی که تازه سی و پنج شیش سالگی ازدواج میکنن و تو دهه بیست سالگی یکبار عاشق شدن و تموم شده، دیگه عاشق نمیشن واقعا؟

بنظرم این حرف الکیه، ادمای زیادی تو دنیا هست که ما ملاقاتشون نکردیم و اگر ملاقاتشون کنیم ممکنه که عاشقش بشیم یا اصلا بیشتر خوشمون بیاد

شما هم نظرتونو بگید بحث فلسفی بشه😁

نه واقعا راست میگن عشق یه باره ازدواج گاهی از روی ترس از تنهاییه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آدما طی زندگیشون می تونن با آدمای مختلف آشنا بشن و هر سری هم دوست داشتن رو تجربه کنن ولی این ما بین شاید یه نفر رو متفاوت تر دوست داشته باشن،،و لزوماً اون اولین نفری نباشه که وارد زندگیشون شده بوده شاید دومی یا سومی باشه!!!!

نظر من که اینه،،اسم اون دوست داشتن متفاوت هم من می ذارم عشق.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه واقعا راست میگن عشق یه باره ازدواج گاهی از روی ترس از تنهاییه

اره این درسته که خیلی از ازدواجا از روی عشق نیست مخصوصا برای خانما، میگردن یه ادم مناسب و یه پدر خوب برای بچشون پیدا میکنن که لحضاتشونو با اون بگذرونن

ولی ممکنه تو فقط از همسرت خوشت بیاد ولی وقتی باهاش ازدواج کردی و بهت محبت کرد عاشق بشی

پس بنظرت من الان با یه ادم سی و دو سه ساله ازدواج کنم دیگه عاشقم نمیشه؟ چون قطعا تو دهه بیست سالگی تجربش کرده عشقو

اره این درسته که خیلی از ازدواجا از روی عشق نیست مخصوصا برای خانما، میگردن یه ادم مناسب و یه پدر خوب ...

عشق 20 سالگی هم زیاد پخته نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
آدما طی زندگیشون می تونن با آدمای مختلف آشنا بشن و هر سری هم دوست داشتن رو تجربه کنن ولی این ما بین ...

چقدر نظرت قشنگ بود واقعا

مثلا من با یه اقایی در ارتباط بودم یه تایمی از رابطمون حس کردم که واقعا این ادم و دوست دارم

گذشت چند سال بعد با یکی دیگه اشنا شدم و یه دوست داشتن متفاوت و با اون تجربه کردم اصلا رابطه قبلیم دیگه به چشمم نمیومد حسش

ولی الان دیگه نه اون رابطم به چشمم میاد نه این😂😂😂

هر دفعه که یکی به دلت میشینه عشق و بیشتر و بیشتر و جدیدتر احساس میکنی 

مگر اینکه واقعاااا نتونی چندین سال یه ادم و فراموش کنی، که تعداد کمی از ادما اینجورین، اونا میتونن بگن ما دیگه عاشق نمیشیم

پس چند سالگی

برای پسرا حداقل 25 به بعد 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792