2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما متاسفم

تمومش كنين ديگه

خيلي قشنگه راجبش حرفم ميزنيد؟

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
آره والله 

انته شم دخلک وی البنات بلیل 

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
نرو عزیزم  باشه چشم نمیزنیم

من وقتی تنهام میترسم همسرم باشه نمیترسم..واسه همین اصلا تو اون تاپیک نرفتم..با اینکه از کنجکاوی دارم میترکم..خداکته دو سه روز تو پربازدیدها بمونه تا شوهرم بیاد برم بخونمش

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

آره والله 

واقعا متاسفم براي اون خانم

خيلي كارشون زشته

روشم زده اگه ميترسي نيا

ادم بايد براش بزنه اگه عقل سالم داري از اين چيا نزار

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
واقعا متاسفم براي اون خانم خيلي كارشون زشته روشم زده اگه ميترسي نيا ادم بايد براش بزنه اگه عقل سا ...

دقیقا 

حق با شماست 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
من وقتی تنهام میترسم همسرم باشه نمیترسم..واسه همین اصلا تو اون تاپیک نرفتم..با اینکه از کنجکاوی دارم ...

عزیزدلم معذرت

به خدا هیچی ترسناکتر از قوم شوهر نیست

دوس دالم   
واقعا متاسفم براي اون خانم خيلي كارشون زشته روشم زده اگه ميترسي نيا ادم بايد براش بزنه اگه عقل سا ...

اینقد وحشتناکه.؟😨😨😨

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من وقتی تنهام میترسم همسرم باشه نمیترسم..واسه همین اصلا تو اون تاپیک نرفتم..با اینکه از کنجکاوی دارم ...

خب بذارش جزعلاقه مندیهات

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍