2777
2789
عنوان

قرص ال دی

80 بازدید | 10 پست

من تازگی نامزد کردم بعد اینکه قراره رابطه داشته باشیم برای پیشگیری شنیدم باید ۴ تا ال دی رو اول بخوریم بعد ۱۲ ساعت بعدش ۴ تا دیگه حالا بقیه ی قرص رو باید روزی یه دونه یه دونه بخوریم تا تموم شه؟ بعد از تموم شدنش باز باید بگیریم دوباره روزی یبار مصرف کنیم برای همیشه؟ کلا طرز مصرفش چجوریه میشه بگین

عزیزم میگن قرص بعدا مشکل بوجود میاره من تاپیک زدم پیشگیری با قرص اما خیلیا گفتند نخور....عروسیم نزدیکه و نمیدونم چه کنم کا....هم اعتماد نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزم میگن قرص بعدا مشکل بوجود میاره من تاپیک زدم پیشگیری با قرص اما خیلیا گفتند نخور....عروسیم نزدی ...

خب این با کا.ند.وم هم قبول نمیکنه خب 😐 چیکار کنم تنها راهش قرصه دیه نگران مشکلش نیستم زیاد فقط اینکه پیشگیری کنه بچه دار نشیم کافیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب این با کا.ند.وم هم قبول نمیکنه خب 😐 چیکار کنم تنها راهش قرصه دیه نگران مشکلش نیستم زیاد فقط اینک ...

چی بگم دیگه....حداقل روش مصرف رو بلد باشید یوقت یه عالمه نخورید...منم میخواستم قرص مصرف کنم اما از عوارض میترسم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چی بگم دیگه....حداقل روش مصرف رو بلد باشید یوقت یه عالمه نخورید...منم میخواستم قرص مصرف کنم اما از ع ...

آره منم الان میخوام بدونم این روش مصرف درسته یا ن که مطمئن بشم 

ممنون 

آره منم الان میخوام بدونم این روش مصرف درسته یا ن که مطمئن بشم ممنون

باید از دکتر بپرسید...خواهش می کنم 

نه وقتی شروع کردی به خوردن روزی یه دونه بخور بعدش یه ماه اول میگن امکان حاملگی هست بعد یک ماه که از ...

آها پس اول ۴ تا بخورم بعد ۱۲ ساعت ۴ تا دیگه 

بعدش روزی یه بار 👌🏻 

خب وقتی بیشتر اوقات رابطه باشه ک کلا باید مصرف کرد دیگه یه ماه اول و اینا پس ندارم من 🤦🏻‍♀️😂

آها پس اول ۴ تا بخورم بعد ۱۲ ساعت ۴ تا دیگه بعدش روزی یه بار 👌🏻 خب وقتی بیشتر اوقات رابطه باشه ک ک ...

نه عزیزم چهار تا نه  روزی یدونه بخور وقتی برای بار اول شروع کردی میگن که یک ماه اول امکان حاملگی با قرص هست پس طبیعی جلو گیری کن  تا بدن به قرص عادت کنه  بعد شروع باید هر روز یدونه بخوری تموم که شد یه فاصله پنج روزه بده پریود شو باز ورق دیگه رو بخور هر روز هم باید بخوری که در هر شرایطی آماده باشی 

نه عزیزم چهار تا نه روزی یدونه بخور وقتی برای بار اول شروع کردی میگن که یک ماه اول امکان حاملگی با ...

خب برای اورژانسی برای بار اول گفتن ک ۴ تا اول بعد ۱۲ ساعت ۴ تا دیگه ک 🙁 

بعد اینکه من پریودیم منظم نیست و تازه ۵ روزه هم نیست من قشنگ تا ۹ دوز لک هستم 🤦🏻‍♀️ تو دوران پریودی هم بخورم یا ن

خب برای اورژانسی برای بار اول گفتن ک ۴ تا اول بعد ۱۲ ساعت ۴ تا دیگه ک 🙁 بعد اینکه من پریودیم منظم ن ...

چی بگم اگه اورژانسی کاری ندارم خوب من  هفت روز فاطله ميندازم بعدش قرص میخورم بعد پریود شدن پریود قطع نمیکنه ال دی من اینجوریم