2777
2789
عنوان

سگ محل کردن بعضی مهمونای عروسیم

97486 بازدید | 618 پست

واقعا از یه سری مهمونا متنفرمممممممم و بعضی ها رو اصلا نمی‌شناسم تا آخر عمرمم دیگه نخواهم دید. مثلا دوست صمیمی برادرشوعرم با خانواده اش!!!!!! بنظرتون بعنوان عروس سگ محلشون کنم ؟ خیلی حریم میگیره بخدا 

مهمونای من خیلی کمن

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

وا نه 

خوشرو باش

چرا بد ذاتی اخه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2802

تو عروسیت هرجوری رفتار کنی تا اخر عمر همه همونجوری میبیننت. حالا میخوای خنده رو باش میخوای ....

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه. زشته. 

صاحب مجلس باید با ادب و با شخصیت و با متانت باشه.

بعدا حالشونو بگیر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

تو میزبانی فک کن اومدن خونت این چه رفتاریه

عرپس باید خوش برخورد باشه 

بدت بیاد بدت نیاد مهمان تو هستن و تمام باید احترام بزاری

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
تو میزبانی فک کن اومدن خونت این چه رفتاریهعرپس باید خوش برخورد باشه بدت بیاد بدت نیاد مهمان تو هستن ...

نمیخوام خب بیان خونه ام

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
2801