بچه ها نمیدونم من ادم کم صبری هستم یا واقعا این اقا داره منو بازی میده. چندروز پیش یه پیراهن مردانه برند برای پدرم خریدم خیلیم گرون بود خلاصه قبلش ازش پرسیدم که کی ارسال میکنید گفت فردا منم چون تایم ارسال برام مهم بود گفتم باشه و واریز کردم. حالا از اونموقع کد رهگیری نمیده و یه کلمه یه کلمه جوابمو میده. میگم کدرهگیری رو لطف کنید، میگه که استوری میکنیم، میگم کی میگه پسفردا درصورتی که کد رهگیری رو نهایت یک روز بعد بهشون میدن و تازه فقط یک بار گفتم کدرهیگری رو بدید همونم برگشته میگه خانوم ارسال کردم چندبار بگم😐😐
انگار که نباید پیام میدادم و درخواست کد میکردم
مامانم میگه داری زود قضاوت میکنی و صبر کن ولی رفتارش یهو بد شده و از طرز جواب دادنش حس بدی میگیرم
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.