2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارم شکاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 117 پست
والا هرچی فکر میکنم کسی نیست آخه😶😑

خوب فکر کن قبل اینکه این حرفو بزنه تو رو با کی دیده یا کی باهات شوخی کرده

نمیدونم چرا احساس میکنم یه چیزی دیده اینو میگه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما از کجا میدونی؟😐

تو چت مشخصه😅

ریپ زدی پیامشو اسمش افتاده

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
منم خیلی ترسیدم راستش نمیفهمم منظورشو

خب بپرس قرار نیست ذهن خوانی کنی 

با پرسیدن میتونی بفهمی بد دله یا اینکه واقعا منظورش شخص خاصیه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

توی این چت حرف بدی نزده ولی قبلش گفتی خوشش نمیاد با عمو و دایی و برادر راحت باشم احتمالش هست بد دل ب ...

اشاره ای به دایی و عمو و اینا نکرده  اما چون تو عکس برادرم منو بغل کرده بود به شوخی گفت به همه به برادرت بگو این کارو نکنن  نمیدونم خواست دل بری کنه یا نه منظورش چی بود

اصلا تاحالا تو جمع خانواده ما نیومده که بخواد اینو بگه

عجیبه

چرا باید اینو بگه

من‌خودم آدمی هستم‌ که عمو هام و داییام و پسرخاله و پسرعمو و... کلا خیلی سر به سرم میزارن و باهام شوخی میکنن

نمیدونم والا اسی

باید ببینین شرایط خودت چجوریه

من اگه بودم میگفتم من مشکلی ندارم باهام شوخی بشه و حقیقتا اونا تو شوخی بهم بی احترامی نمیکنن فقط کمی سر به سرم میزارن

آخه چرا باید یهو همچین حرفی بزنه؟

خب بپرس قرار نیست ذهن خوانی کنی با پرسیدن میتونی بفهمی بد دله یا اینکه واقعا منظورش شخص خاصیه

راستی میگه اسی

بپرس

خواستگاره شوهر‌نیست که باهاش رودروایسی داشته باشی

بگو ببخشید متوجه منظورتون نمیشم

شخص‌خاصی‌ مد نظرتونه؟

اشاره ای به دایی و عمو و اینا نکرده اما چون تو عکس برادرم منو بغل کرده بود به شوخی گفت به همه به بر ...

یا ابوالفضل😐

این‌چه مدل دلبریه

من حس خوبی نگرفتم

بزار‌یکمی جلو بره بازم رفتاراشو ببین

عجیبهچرا باید اینو بگهمن‌خودم آدمی هستم‌ که عمو هام و داییام و پسرخاله و پسرعمو و... کلا خیلی سر به ...

منم تو جمع دقیقا این شکلی هستیم مثلا من به چیزی تعریف میکنم همه باهم میخندیم و حرف میزنیم   نمیدونم این چرا باید این حرفو بزنه   ۱۰۰ درصد یه چیزی پشت حرفش هست که منو نگران میکنه