2821
2789
عنوان

طلسم وجادو

243 بازدید | 7 پست

سلام شبتون بخیر

ی خواستگار سنتی داشتم همینجور ک تو تاپیک قبل توضیح دادم،دو جلسه ای دیدیم همو امروز قرارشد بریم مشاوره و رفتیم اما ب محضی ک دیدمش انگار ن انگار این آدمی بود ک یکم مهرش ب دلم بود اصلا بدم میومد ازش وقتیم صحبت میکرد هی میگفتم خدایا چجوری ب خودم اجازه دادم و تا اینجا کشیده شدع کار

بنظرتون کسی برام کاری کرده؟ ی دفعه دیدم عوض شده؟؟؟ هرکی میاد خاستگاریم نمیشه اصلا نمیدونم

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خب همینجور ک دوست وجود داره دشمنم وجود داره

کسیو میشناسی باطل کنه طلسمو؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

فکرتو مشغول طلسم و این چیزا نکن . قرآن خوندن و مانوس شدن با قرآن حتی سحر و طلسمم از بین میبره فواید بی شماری هم داره .

اما رفتن دنبال باطل سحر و... جز دردسر چیزی به همراه نداره . راهکار دائمی هم نیست . 

اما تلاوت قرآن  راهکار مطمئن، آرامش بخش و دائمیه 

اره خب همینجور ک دوست وجود داره دشمنم وجود داره

عزیزم تلقینات خیلی تاثیر داره تو حتما روزی ۵۰ ایه قران بخون بیشترم شد عالی معوذین و چهار قلی بخون اینا همراه با توکل به خدا اسفند دود کن هیچ طلسمی هیچ جادویی هیچ چشمی بهت کارساز نیست و اینم بگم یه قرآن کوچیک هم همراهت باشه از ایه الله بهجت شنیدم ویدیوشو از وقتی عمل کردم عالی بوده برام

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792