2777
2789
عنوان

سمنان

176 بازدید | 10 پست

شهر سمنان چطوره؟

از لحاظ آب و هوا و امکانات و اگر اطلاع دارید جای دانشگاه علوم پزشکی

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کویریه دیگه باید ضدافتاب بزنی و آب بخوری کلا خشکه یکم

🤍👌🏻

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
فقط دانشگاه دندون اش عالیهپزشکی دارو پرت هست و سطح پایینکوریه برتی دندون هام میرم اونجا

ممنونم

استان ام سمنان هست برای جراحی فک چانه بینی ارتو میومدم اونجا حتی شاید دندون اونجا بیام رشته اش منظور ...

🍁 زندگی زیباتر می‌شود
🍂 به شرطی که به اندازه‌ی تمام برگ‌های پاییز
🍁 برای یکدیگر آرزوی خوب داشته باشیم!
🍂 درود 💐 بامدادتان نیک 🙋‍♀🙋🏻‍♂
🍁 عمرتان بلند 💐 روزی تان زیاد 💐 مشکلاتتان کم
🍂 امروزتان قشنگ 💐 لبخندتان همیشگی 💐
🍁 و دعای خیر همراهتان☘️
🌷 آریا تقدیمت