نارگیل۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 259 عنوان نسبت قد پا به کل بدن 361 بازدید | 9 پست من پاهام ۹۴ سانته (تا فاق )قدم ۱۸۹بهم مبگن پاهام کوتاههاین کوتاهه ؟چجوری میتونم پاهامو بلندتر کنم راهی هست ؟۱۸ سالمه 1403/06/19 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارگیل۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 259 به نظرم حساس شدی حساس بودن من نیستاینو بهم گفتم یه چند باریبالاتنه ام انگار برای یه ادم دو متریه حس میکنم
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 اره یذره کوتاهه چون پاها باید بلندتر از کمر تا شانه باشه بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 کفش کف بلند اسپرت بپوش تا خطای دید ایجاد کنی بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نارگیل۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 259 اره یذره کوتاهه چون پاها باید بلندتر از کمر تا شانه باشه خب پاهام بلند تر از کمر تا شانه هستپس یعنی نرمالم ؟
نارگیل۵۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 259 کفش کف بلند اسپرت بپوش تا خطای دید ایجاد کنی ۱۸ سالمه بنظرتون امکان افزایش قد هست ؟
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 خب پاهام بلند تر از کمر تا شانه هستپس یعنی نرمالم ؟ نه خب اگه قدت ۱۸۹هست و پاهات ۹۴ یعنی بالا تنه ات ۹۵ هست بحث یک سانت نیستا اگه اونم نبود برابر میبود بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 ۱۸ سالمه بنظرتون امکان افزایش قد هست ؟ اگه مرد هستین تا ۲۰سال امکان افزایش هست.قدتون خیلی خوبه ها. سعی کن شلوارایی که پاهارو کشیده تر نشون میدن هم استفاذه کن بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
0deli0 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 3543 حساس بودن من نیستاینو بهم گفتم یه چند باریبالاتنه ام انگار برای یه ادم دو متریه حس میکنم ببین بعضیا نسبت به قدشون پاهاشون بلند یا کوتاه تره. ولی مسئله مهمی نیست اصلا.