2777
2789
عنوان

خوشبحالت ک مادر داری چرا

130 بازدید | 5 پست

ی دوست صمیمی دارم ک همیشه وقتی مادرم میبینه میگه خوشبحالت ک تو مادر داری ( خودش مادرش فوت کرده) حالم بد میشه بخدا حس بدی میگیرم هرچقد بهش میگم توضیح میدم ک فلان بساط راهنمایش میکنم ک چ ربطی داره اینا باز سر بد مادرم میبنه میگه خوشبحالت یعنی دیگ داره از چشمم می افته

الهی بگردم براش عیب نداره درکش کن 

بگو خدا مامانتو بیامرزه از دعواهات با مامانت بگو😂 

ولی ی کاری کن خودتو با مامانت زیاد نشون نده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

میشه منم بگم خوش به حال هر کی مادر داره.  

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم براش عیب نداره درکش کن بگو خدا مامانتو بیامرزه از دعواهات با مامانت بگو😂 ولی ی کاری کن خ ...

بابا نمیشه ک مامانمم انقد دوسش داره محبت میکنه بهش ولی خسته شدم حالم بد میشه واقعا دلم نمیخواد دیگ بیاد خونمون بخدا بابا انگلر چی من مشکلاتم هزار برابر بدتر بیشتر از اون باید وا کنم بگم ک بیبینه بدبختی چقد بد اخرشم میگه کاش من بدبخت بودم ولی مادر داشتم 

میشه منم بگم خوش به حال هر کی مادر داره.

عزیزم خدا اگ یچیزیی گرفته هزارتا چیز جایی اون میده یا اگ یچیزیی داده هزار تا چیز نداده قرار همه یکسان باشن من درکت میکنم مادر داشتن ... ولی باور کن حال ادم بد میشه به روی کسی نگا کنی بگی خوشحبالت  بجاش بگو خدا مادرتو نگه داره یا خدایا کسی بی مادر نزار سخته فلان بساط ولی ن با آه افسوس ک خوشبحالت

عزیزم خدا اگ یچیزیی گرفته هزارتا چیز جایی اون میده یا اگ یچیزیی داده هزار تا چیز نداده قرار همه یکسا ...

حالتو میفهمم عزیزم می‌دونم جمله خوش به حالت بار منفی داره، ولی خوب ما هم از روزی که بی مادر شدیم به جای انرژی مثبت همش انرژی های منفی پخش میکنیم... دوستتو تا جایی که میشه همراهیش کن، اگه اون نسبت به گفتن این جمله بیخیال نمیشه، شما خودتو بزن به بی‌خیالی نسبت به حرفاش... البته اگه بازم خیلی اذیت میشی که رابطه تو کم کم کمش کن

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام