فقط فقط فقط فقط تنها راه حل این مشکل اینه که هر فکری که دارید هر فکری ها با یکی صحبت کن با دوست با مادر با روانپزشک خیلی صحبت کردن خالی کردن خود تاثیر داره بخدا 🙂🙂🙂🙂
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من شنیدم اول با دارو باید کنترل بشه بعد مشاوره...تا حالا دارو یا مشاوره گرفتی؟
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
یکبار سال ۹۶ بله دارو خوردم بهتر شدم تا پارسال بهتر بودم دقیقا بعد فوت مادرم این شکلی شدم
الان دارو نمیخوری دیگه؟دارو چی میخوردی؟
❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️
به نظرم دوباره دکتر برو....چون خواهرمم داشت اما اون ادامه نداد همون اول ول کرد و رفت سر کار تا اینجوری فکرشو مشغول کنه..دکترش بهش گفت اول دارو ...وقتی اثر گذاشت مشاوره برو