2777
2789
عنوان

دعوای همسایه

883 بازدید | 34 پست

ما تو آپارتمان هستیم همسایه ما چه خانم و چه آقا خیلی مودب و خوب هستند هر دو شاغل و شغل و درآمد خوبی دارن دو تا بچه هم دارن ولی متاسفانه مرتب دعوا دارن یعنی در حد بزن بزن و دعوای لفظی شدید فحش و ناسزا و... تعجب میکنم وقتی هر دو تحصیل کرده هستن و تو اجتماع هستن چجوری تو خونه جلوی دو تا بچه آیت رفتارهای نادرست رو دارن 

از کجا بدونیم قبل از ازدواج مرد دست بزن داره یا نه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باز اونا پول دارن اگ من بگم بابام چطوری هس دلت کباب میسه که

خیلی سخته عمه خودم هم با شوهرش دعوا و کتک کاری داشتن الان شوهرش فوت کرده ولی بچه ها طفلی مثلافسرده ها بودن تو جمع حرف نمیزدن از وقتی باباشون مرده شاداب،تر شدن

صداشون میاد؟

همه زن و شوهرا اختلاف و بحث دارن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

موافقم بیرون ببینی میگی چقدر این مردباشخصیت هست خوشبحال خانمش ولی موقع کتک کاری باید ببینی

تو دوران اشنایی خوب میشه تشخیص داد ولی متاسفانه دخترای ما بجای شناخت وابستا طرف میشن در اون دوران 

لایک کردم که بدونی خوندم.