2777
2789
عنوان

مرد درون

187 بازدید | 16 پست

بعد ده سال زندگی و 3تا بچه 

امروز یکی بم گفت رفتار حرکاتت مردانه س😑

قبلا هم همسرم گفته با مرد ازدواج کردم 😔

چهره م زمخت و مردانه نیستا، حرکات و رفتارم قد هیکلم 

یجا خوندم دور مچ یه زن نرمال 25 سانت باید باشه 

دور مچم من 22، قد 173

قبلا اینجوری نبودم جدیدا هی دارم تلاش می‌کنم خانوم تر باشم امروز انتظار نداشتم اینو بشنوم 

ممکنه درست بشم در 36 سالگی؟؟ 

یه مرد درون دارم انگار، گاهی بروز میکنه خیلی قوی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
منم اینطورم شوهرم بهم میگه وقتشه قمه دست بگیری بری محله ببندی🤣

جدی؟؟؟ ناراحت نیس؟ 

خودت دوس داری؟ 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مچ دست زن بیشتره از مرد؟

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

منم خیلی رفتارام پسرونن

مثلا خیلی ظریف و احساساتی به مسائل نگاه نمیکنم

خیلی منطقی ام

این موضوع قبلا بیشتر بود، پونزده سالگیم حتی رسما لباسام پسرونه موهامم پسرونه کوتاه میکردم بقیه فکر میکردن پسرم

یکی سر پا موند و رسید:)

مچ دست زن بیشتره از مرد؟

نه دیگه 

من استثنام انگار 

جدی؟؟؟ ناراحت نیس؟ خودت دوس داری؟

ناراحت که نیس ولی خوششم نمیاد بیشتر این شخصیتمو واسه بیرون دوست داره خودمم مشکلی ندارم باهاش

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

منم خیلی رفتارام پسروننمثلا خیلی ظریف و احساساتی به مسائل نگاه نمیکنمخیلی منطقی اماین موضوع قبلا بیش ...

اررره منم یه زمانی موی کوتاه و اسپرت میپوشیدم 

الان سعی‌ دارم خانوم باشم ولی انگار فایده نداره 

مچ دست زن بیشتره از مرد؟

اشتباه نوشتم 25 سانت، الان دیدم 

15 برا زن نرمال 

اررره منم یه زمانی موی کوتاه و اسپرت میپوشیدم الان سعی‌ دارم خانوم باشم ولی انگار فایده نداره

کاریش نمیشه کرد فکر کنم.. سطح هورمون مردونه‌ی بدنمون بالاست

طرز فکر هم تاثیر داره، ساختار مغز و اینا

تا بیایم اینا رو درست کنیم پیر شدیم😂

کاریش نمیشه کرد فکر کنم.. سطح هورمون مردونه‌ی بدنمون بالاستطرز فکر هم تاثیر داره، ساختار مغز و اینات ...

یه وقتی هم به سرم میزنه دوباره مث مجردی موهام لباسام.... 

باز کنترل میکنم 

یه وقتی هم به سرم میزنه دوباره مث مجردی موهام لباسام.... باز کنترل میکنم

😂کنترل نکن بابا مگه چی از خودت مهم تره

همونطور که دوست داری رفتار کن(هرچند من خودم بخاطر سختگیریای مامانم ظاهرمو عوض کردم. میترسید نکنه دختر نباشم😂)

😂کنترل نکن بابا مگه چی از خودت مهم ترههمونطور که دوست داری رفتار کن(هرچند من خودم بخاطر سختگیریای م ...

بعد سالها گذاشتم موهام بلند شده دلم نمیاد 

دوس دارم تغییر کنم آخه 

خانوم باشم 

اشتباه نوشتم 25 سانت، الان دیدم 15 برا زن نرمال

اها گفتما  

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز