2777
2789

خیلی دلم شکسته😭😭هرچی رعایت میکنم دارو میخورم اصن اثر نداره تخمدان هام فاقد فولیکول موندن😭😭😭

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماء الجبن افتیمونی رو امتحان کن تا چهل روز شاید اثر کرد

این چه دعایی هست عزیزم خدا خیرت بده 

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
این چه دعایی هست عزیزم خدا خیرت بده

دعا نیس قربونت😂یجور پودر اب پنیره روزی یه شاسی سی گرمی بخور،منم تنبلی دارم هنو نرفته ولی قبلن انقد وضعم خراب بود حتی پریودم نمیشدم تا چن ماه الان سیکلم منظم شده حتی بهتر قبله روزاش منظمه ولی خب هنو خوب نشدم بعد پریودی لکه بینی دارم ک با قرص معمولن پاکش میکنم..از بین داروهایی ک امتحان کردن این بیشترین اثرگذاریو داشته امیدوارم برا توام جواب بده

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

آره حتما

اگ بخاطر تنبلیه بدون قرص و دارو جواب نمیده تنهاراهش اصلاح سبک زندگیه،برنجو حذف کن بجاش گندمو جایگزینش کن دقیق مص برنج بپزش طعمش از اونم بهتر میشه بعضی وقتا برنجو سیرو لوبیا بعضی وقتا نخود یا هویج فلفل دلمه بادمجون و..بهش اضاف کن خلاصه مواد غذایی سردو حذف کن چیزای گرمو جایگزینش کندر طول روز دمنوش کاسنی،دمنوش رازیانه،دمنوش شنبلیله و گزنه،دمنوش دارچینو مصرف کن از یه متری فست فودی و سوپر مارکت فرار کن هیچ محصول کارخونه ای رو مصرف نکن تا سه ماه امتحان کن بعد سه ماه هرچی دلت خواس بخور،هر روزم با روغن سیاهدانه قسمت رحمو تخمدونو ماساژ بده مرتب کیسه اب گرم بزا اونجا و سه روز درمیون بادکش گرم انجام بده

آره حتما

بادکش گرمم انجوریه ک ت سر بطری نوشابه پنبه اغشته ب الکل قرار میدی  بعد میزاریش رو جاییک میخوای با فندک اتیشش میدی و فوری یه لیوان میزاری روش خودش خاموش میشه ولی قشنگ اون قسمتو بادکش میکنه چنتا  روی قسمت رحمو تخمدان انجام بده و شیش هم قسمت داخلی رون ،شیش تا اینور شیشتا هم اونور  خواستیم درش بیاری کنار لیوان پوستتو فشار میدی خودش هوا میگیره لیوانه درمیاد..چنبار رو ساق پات انجام بده تمرین بشه بعد امتحانش کن