2777
2789

همون کوکوی مرغ منظورته؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درست میکنم خیلی خوشمزه است

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
لطفا دستورشو بگو 

سینه مرغ رو چرخ میکنم یه مقدار کم برنج رو کته میکنم با سینه مرغ و یه دونه پیاز مخلوط میکنم دوباره چرخ میکنم بعد یه دونه تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل میزنم ورز میدم یه کم . 

پیاز و سرخ میکنم و رب میزنم با نمک و ادویه اب میریزم جوش که اومد یه دونه عصاره مرغ میندازم   از مرغ کوفته میکنم میندازم تو همین سس تا بپزه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
سینه مرغ رو چرخ میکنم یه مقدار کم برنج رو کته میکنم با سینه مرغ و یه دونه پیاز مخلوط میکنم دوباره چر ...

عزیزم آب پیاز رو باید گرفت بعد اضافه کرد یا نیازی نیست آبش گرفته بشه؟

☆دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم☆
عزیزم آب پیاز رو باید گرفت بعد اضافه کرد یا نیازی نیست آبش گرفته بشه؟

نه من نمیگیرم آبش رو