2777
2789
عنوان

خانوما بیاید

103 بازدید | 13 پست

خانوما دوتا سوال دارم

بنظرتون دست دادن آدما با همدیگه کار درستیه یا نه؟

چون دوتا نظر کاملا مخالف رو من شنیدم در موردش. 

یه عده میگن خوبه دست دادن و پیغمبر یا یکی از ایمه گفتند که تا دست دونفر تو دست همدیگس گناهاشون داره می ریزه. یه عده هم میگن اصلا خوب نیستش دست دادن و باعث میشه دو نفر ک دستاشون تو همدیگس، انرژیاشون قاطی پاتی بشه ‌و مشکلات همدیگه ر‌و جذب کنند. و اونی ک انرژی منفیه اثر خوبی رو اون یکی نداره و اینا.

میخوام ببینم بنظرتون کدوم این دو تا نظریه درسته؟ بالاخره دست دادن بده یا خوبه

و اما سوال دومم

من قند خوردن کاا تو زندگیم حذفه چندین ساله. چاییمو یا تلخ میخورم یا با نبات یا با بيسکوئيتی چیزی. بعضیا میگن قندو شکر سمه و نخورید و خوب نیست. اما یکی از اطرافیانم بهم میگه قند رو باید با چاییت بخوری، و اینکه فشارت میاد پایین و ضعیفیو اینا بخاطر قند نخوردنته.

بالاخره قند‌ و شکر سمه و نباید بخوریم یا من باید بخورم. کدومش درست تره این دوتا نظریه؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طولانیه حوصله خوندن ندارم

بخون دیگه. نظرت مهمه

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

قندوشکرقهوه ای بخر

و سوال اولم

وا‌ دست دادن انرژی منتقل میشه دیگه چه خرافاتیه

واضح تر میگی کدومش درسته 

به نظرم دست دادن اصلا بد نیست چه ربطی داره آخه 

قندم درسته ضرر داره ولی خب هر چیزی برا بدن نیازه دوروزه دنیا هرکاری دوست داری بکن انقد به نظریه های مختلف توجه نکن ببین دلت چی میخواد همونو انجام بده

هیچ نتونستم انقد مقرراتی باشم

یکی از پارادوکس های زندگی اینه که آدم های اشتباه همیشه درس های درست روبهت یاد میدن:)

درمورد سوال اولت اون حدیث رو من نشنیدم ونمیدونم صحت داره یا نه اما این حدیث رو که سلام دادن با دست دادن کامل میشه رو شنیدم و اینکه میگن پیامبر تا زمانی که یکی دستش رو نمیکشید سمت خودش دست کسی رو موقع سلام دادن رها نمیکرد 

پس به نظرم باید دست داد موقع سلام کردن انرژی و این حرفا رو قبول ندارم موقع دست دادن البته 

دومی سوالت حذف قند و شکر مصنوعی عالیه منم حذف کردم اما خب بیسکوییت هم از همون قند درست شده دیگه من قند طبیعی رو جایگزین کردم توت خشک  انواع شیره و  خرما و کشمش و مویز 

واضح تر میگی کدومش درسته

اولی خرافاته دیگه از نظر من ربطی نداره دست بدی و انرژیتون باهم قاطی شه 

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.

درباره سوال راجب قانون جذب مطالعه کردم وتا حدودی تایید میکنم ولی با اون حدیث که اولین باره شنیدم تناقض داره، درباره سوال دومت شما قند ساده رو حذف کردین و کار خوبی کردین، خیلی از خوراکیا قند دارن و قندشون تو بدن تجزیه میشه و به سلولا میرسه برا چی باید ضعیف بشی

سوال اولت اعتقاد ندارم ندارم به چیزایی که نوشتی و به نظرم دست دادن احترام گذاشتنه ... مثلا طرف دستشو دراز کنه بعد چون فکر میکنی انرژیاشو جذب میکنی دست ندی؟؟؟ دومی هم آره قند اصلا خوب نیست به جاش خرما بخور و میوه 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه