لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
خیلی ام خوبهطوری باشه که ذهنت درگیرش نباشع🥲منم همش دنبال اسمی ام خوب باشع از لحاظ ارتعاش اینا
پس تو ام مثل منی😂😂 میدونی چیه اول گفتم بذارم امیرمحمد ارتعاش اشرافی داشت تو لیست بعد امروز فهمیدم تا این مدت همش داشتم اسم خودمو اشتباه وارد سایت میکردم( برای ارتعاش اسم باید اسم پدر مادر هم وارد کنی) و چون من اسمم رو اشتباه وارد میکردم امیرمحمد تو دسته اشرافی میومد😂😂 امروز تازه فهمیدم چی شده
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨