2777
2789
عنوان

يه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 70 پست

الحق که خون عرب تو رگاته

خوشم اومد چطور جلو اون عوضیا بخاطر قوممون وایسادی

کاکامی✋

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الحق که خون عرب تو رگاتهخوشم اومد چطور جلو اون عوضیا بخاطر قوممون وایسادیکاکامی✋

چاگريم وظيفه بود من آدم نژاد پرستي نيستم ليكن يكي بياد به قوممون توهين كنه بدجور حالشو ميگيرم 🌹

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
چاگريم وظيفه بود من آدم نژاد پرستي نيستم ليكن يكي بياد به قوممون توهين كنه بدجور حالشو ميگيرم 🌹

منم عربم و بدجور ب قومم حساسم، خلاصه بگم دمت گرم کاکام

منم عربم و بدجور ب قومم حساسم، خلاصه بگم دمت گرم کاکام

دم شما هم گرم 🌹

الله يحفظك الي ما يحترمنا نمسح بكرامتة يجل القارئ المرحاض العمومي😅

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
دم شما هم گرم 🌹الله يحفظك الي ما يحترمنا نمسح بكرامتة يجل القارئ المرحاض العمومي😅

عرب کجایین؟ اخه من عرب ابادانم ولی جمله ای که گفتین رو متوجه نشدم 😂🙁

عرب کجایین؟ اخه من عرب ابادانم ولی جمله ای که گفتین رو متوجه نشدم 😂🙁

هههه من عرب اهوازم با لهجة سوري گفتم 😅 

لابد زياد عربي حرف نميزنيد 

هههه من عرب اهوازم با لهجة سوري گفتم 😅 لابد زياد عربي حرف نميزنيد

خود سوریه ای ها هم عرب نیستن  عرب زبانن   قوم عرب فقط مردم عربستان هستند   حالا نمیدونم چرا انقدر عرب زبان های ایران خودشونو عرب معرفی می کنن   ولی در کل توهین قومیتی کار بی‌معنی هست  اصلا تایید نمیکنمد

تورک تبریز هم با ترک ترکیه فرق داره  حتی زبانشون هم مثل هم نیست اون ترکی استانبولی هست 

اما قضیه کورد ها فرق داره 

خود سوریه ای ها هم عرب نیستن عرب زبانن قوم عرب فقط مردم عربستان هستند حالا نمیدونم چرا انقدر عر ...

هههه عربهاي ايران اصل عرب هستن اتفاقا همون قبائلي كه توي حجاز و يمن وعراق و... هس تو خوزستان هستن 

تميمي، كعبي، خزرجي،....

شما نميخواد اصل نسبمونو به ما ياد بديد ما اباً عن جد شجره نامه داريم حتى به كشورهاي همسايه ميرسه

هههه من عرب اهوازم با لهجة سوري گفتم 😅 لابد زياد عربي حرف نميزنيد

من عرب ابادانم، اره زیاد صحبت نمیکنیم. عربیم قوی نیس

من عرب ابادانم، اره زیاد صحبت نمیکنیم. عربیم قوی نیس

زنده باشيد فرق نميكنه كجايي باشيد همينكه غيرت تو وجودته خودش واسمون افتخاره🌹