2777
2789

سلام به همتون 

دیروز دوتا‌ زدم امروزم باید دوتا میزدم که نزدم

خیلیی جاش درد مبکنه نه میشه بشینی نه بخوابی هم درد داره هم میسوزه کمپرس گرمم گذاشتم

سرماهم خوردم تازه

کی میخواد خوب بشه

تا 3روز درد داشتم 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹ماه هرروز زدم😰

چرا

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

بروکلی بخور روز پنج پریودتت هرچی کیست اینا باشه درستومیکنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خودش خوب شد؟

اره

واقعا؟ کیست هموراستیک دارم بزرگ شدهیعنی کلم بروکلی بخورم دفع میشه؟

اره این سایت سرچ کن میاره واست خیلیا تعریفشو میکردن جتی پلی کیست داشتن حوب شده  هرکسی بگی خوب شده 

اره این ماه پ شدی 

پنجمین روزت بخوررر 

تا سه هفته تا وقتی ک پ شی قطع کن

البته 

منم این ماه پ دیر شدم با امپول شدم ولی چهارمین روز خوردم زیاد تفاوت ندیدم ولی پنجمین روز یچیر دیگس خوردم 

رحمم بشدت درد گرف گفتم عین روزای اول پریودی هس 

خونریزی م بسته شده بود دوباره اومد 

۶ روزم خوردم دیدم هی ادامه داره چون من همیشه ۷ روز پاک میشدم دیگ نخوردم چون نماز میخونم قطع کردم خوردنشو

اگ دوباره بخام بخورم نزدیگ پریوی میخورم شدم قطع میکنم دوباره ۵ ۶ روزم  میخورم  

اندازه کف دست بخوررر 

عالیه 

ی نفر دوماه مصرف کرده بود کیستش کوچیک شده بود 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
الان من ایندفعه پریود بشم خیلی درد دارم بخاطر کیست؟؟تازه نزدیک‌مدرسه هم هست😫

ببین خیلیا موقع درد خودم ک اینطوریم درد داشتنی یچیری ازم خارج میشه انگار رحمم داره کیست دفع میکنه 

بعد میبینم اندازه ی پوست کوچلو اومده ازم 

تو اونو بخور مطعن باش سه ماه درست میشی 

منظورم این بود سه ماه مصرف کن بعد برو سونو بدهد