2777
2789
عنوان

توبه میخام

142 بازدید | 21 پست

دوستان دلم میخاد توبه کنم از هرچییییییی پسر بازی و عاشق شدن بود ک کردم . تا الان فقط یک نفر دو بار بغلم کرد و من دو بار گردنش بوس‌کردم ث اون یبار لپم رو بوس مرد . دستمو گرف . همین ! 

خدا میبخشه؟‌ بخدا دخترا ته این رابطه ها هیچی‌نیست  همش گریس . اونی ک بخاد میاد میگیرتت . پسرا خیلی بد شدن . اصلا نرید سمتشان ک پشیمونی.  تهش هیچی‌نیست از تجربه استفاده کنین تجربه نکیند مثل من ک از ۱۸ آبان پارسال تاااااا الان اینجوری خراب شدم . حس بدی دارم 🥲💔 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خیر گذشته کاری نکردی که 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

حتما میبخشه خدا اگه دیگه سمت این چیزا نری

کاربری nrmم هستم...کاربریم معلق شده وگرنه کاربر جدید نیستم 😘خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم...حس هام درسته بیشتر مواقع ..خواستی کارت قهوه تک نیت انجام میدم...همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 🥰
برو بابا

نزار تجربه کنی برای خودت میگم از ۱۰ تا رابطه ۹ تاش خراب میشه ی بار ی دوستی بهم گف رابطه مثل دوتا تخم مرغ ک میخوره بهم همیشه یکی میشکنت

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خدا که خودش گفته توبه رو قبول میکنه دیگه چرا غصه میخوری🥲؟!

امیدوارم خیلی توبه کردم شکستم روم نمیشه دیگه