2777
2789
عنوان

بارداری بدون درد سینه میشه؟

42851 بازدید | 34 پست

روز سی پریودمه.دو روزه بی بی چکم زیر ده ثانیه مثبت میشه.عصر ها گذاشتم یا نزدیک ظهر.خییییلی پر رنگ نیس.ولی کمرنگ هم نیس.هیچ علامت دیگه ای جز سنگینی سمت رحمم ندارم.تو یه تاپیک نوشته بود درد سینه هم دارن.ولی من ندارم.نکنه بد باشه؟اصن شاید کیست باشه؟ممکنه؟اخه رو بیبی چک نوشته کیست باعث مثبت شدن میشه.اخه سرخود لتروزول خوردم.

کاش ..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نشه؟ علايم بارداري فرق داره بعد ٦ روز تاخير برو بتا كه نكن پايينه و استرس بدن بفرستنت تكرار

اخه بدیش اینه پریودم منظم ک نیس ک بفهمم چن روزه تاخیر دارم.روز بیست و هشت بیبی مثبت بود از اونروز حساب کنم؟

کاش ..........
اخه بدیش اینه پریودم منظم ک نیس ک بفهمم چن روزه تاخیر دارم.روز بیست و هشت بیبی مثبت بود از اونروز حس ...

نه حساب نكن روز ٣٤ ٣٥ برو سونو

يكم پايين باشه بهت ميگن پوچه فلانه هزار استرس ميدن

مباركت باشه عزيزم

سن بارداريتم انشاالله از سونوي قلبش هفته به بعد مي فهمي

اخه از خونمون دورم.اینجام جایی نیس ک برم.تا چن روز باید صبر کنم.اینجا فقط ازمایش ادرار میگیرن خون نم ...

خب پس باردارى مباركم باشه من سينه هام درد ميكرد و از شوهرم بدم ميومد 😄ولى خب علايم ديگه رو نداشتم هر كسى ى جوريه ديگه