2777
2789
عنوان

خانم معلمای باتجربه بیایید

90 بازدید | 13 پست

اولین روز کاری چی میگید ب بچه ها؟چطور بچع ها رو جذب میکنید به خودتون؟میشه کامللاااا توضیح بدید

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

چه سنی هستن؟ 

من شاگرد از 5 سال داشتم تا 13

واسه بچه ها اول کلاس کارتون و شعر گذاشتم استیکری چیزی جایزه دادم . واسه بزرگا سخت تره 

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

نباید خیلی سرد و خشن رفتار کرد درعین حال مقتدرانه که حرفت را گوش ککند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم تا میرم عاشقم میشن البته باهاشون شوخی میکنم 😂 مامان بعضی هاشونم میشم 😂👩‍❤️‍💋‍👩

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من نمیدونم تا میرم عاشقم میشن البته باهاشون شوخی میکنم 😂 مامان بعضی هاشونم میشم 😂👩‍❤️‍💋‍👩

ابتدایی هستید؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه ایده مامانم اجرا میکنه هر سال

که من خیلی پسندمه

یه میکروفن و تلویزیون با مقوا میسازه

میبره مدرسه

تلویزیون رو آویزون میکنه و یه صندلی میذاره پشتش

هر نفر میکروفن رو میگیره دستش رو صندلی میشینه و معرفی میکنه خودشو😀

با همین بازی ساده خیلی بچه ها علاقه مند میشن

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

چه سنی هستن؟ من شاگرد از 5 سال داشتم تا 13واسه بچه ها اول کلاس کارتون و شعر گذاشتم استیکری چیزی جایز ...

دانش آموزای ابتدایی از اول تا ششم شما در نظر بگیرید

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻
چه سنی هستن؟ من شاگرد از 5 سال داشتم تا 13واسه بچه ها اول کلاس کارتون و شعر گذاشتم استیکری چیزی جایز ...

دانش آموزای ابتدایی اول تا ششم رو در نظر بگیرید شما

دانش آموزای ابتدایی از اول تا ششم شما در نظر بگیرید

اولین جلسه خیلی جذبه نشون ندید ولی شل هم نگیرید ک سواستفاده کنن. به اسم کوچیک صداشون کنین

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

منم همینوووو میخوام بدونم چطوووووورررری آخه😁

یه ایده مامانم اجرا میکنه هر سالکه من خیلی پسندمهیه میکروفن و تلویزیون با مقوا میسازهمیبره مدرسهتلوی ...

وای من 😁😁 یجوری میشم دوس دارم خیلی محترمانه رفتار کنم امااااا جذبم بشن😂ن کاری دیگه

یه ایده مامانم اجرا میکنه هر سالکه من خیلی پسندمهیه میکروفن و تلویزیون با مقوا میسازهمیبره مدرسهتلوی ...

خدای من چه ایده‌خوبی

😢😂میشه بازم بگی چیکار میکنه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اولین جلسه خیلی جذبه نشون ندید ولی شل هم نگیرید ک سواستفاده کنن. به اسم کوچیک صداشون کنین

ملسی فدا

ابتدایی هستید؟

بله

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^