2777
2789
عنوان

شوهرمو داداشم از هم خوششون نمیاد

193 بازدید | 15 پست

از اول باهم رابطشون خوب بود خیلی خیلی خوب طوریکه مسافرت میرفتیم مهمونی همه چی 

از چند روز پیش که خواهرشوهرم اینا مارو باهم دیدن بدون دلیل شوهرم میگه خوشم نمیاد برم اونجا داداشم خیلی سرد شده نه زنگ میزنه بهش نه چیزی امروز خواستیم بریم اونجا شوهرم همیشه ساعت۴ظهر میگفت بریم الان ۲ساعته مارو معطل کرده نیومده میگه ساعت۷میام 

خیلی ناراحتم بچها من همین یدونه داداشو دارم‌اینم ازم‌جدا بشه دیگه هیچیکسو ندارم امشب رفتیم چیکارکنم؟اگه شوهرم بدرفتاری کرد چی؟خودش میگه مشکلی ندارم ولی من میبینم خیلی از هم سرد شدن

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم و داداشم باهم خیلی خوب بودن.

حتی داداشم میخواست توی یک قضیه ای به شوهرم کمک کنه.

اما یهو بدون دلیل داداشم خیلی با همسرم سرد شد جوری که نه جواب تلفن هاشو میداد و نه جواب پیام هاشو.

از روزی که خواهرم فهمید داداشم و شوهرم با هم چقدر رابطه ی خوبی دارن و فهمید برادرم قراره توی یه کاری به همسرم کمک کنه این سرد شدن افتاد.

من حدس میزنم خواهرم یه فتنه به پا کرده و رفته پشت سر ما به داداشم چیزی گفته. البته مطمئن نیستم و فقط به خدا واگذار کردم .

عزیزم متوجه نشدمچرا بینشون ناراحتی افتاده ؟

هیچی نشده بخدا با خنده از هم خدافظی کردن از اون روز هر دو زیاد پیگیر هم نیستن الانم به زور شوهرم داره میاد اونجا.فقط خواهرشوهرم میگفت چطور باهاشون رابطتون خوبه خوشبحالتون این حرفا

منم شوهرم و داداشم باهم خیلی خوب بودن.حتی داداشم میخواست توی یک قضیه ای به شوهرم کمک کنه.اما یهو بدو ...

اره ماهم همینطور از روزیکه خواهرشوهرم مارو باهم دید این دوتا اینطوری شدن وگرنه سالهاست باهم رابطه خوبی دارن

دلیلشو بپرس ببین کاری کرده حرفی زده شاید بد برداشت شده.هی از داداشت تعریف کن بگو هی سراغتو میگیره یه ...

فایده نداره میخواستیم بریم سفر شوهرم نیومد میگفت نمیام گفتم چیزی شده گفت نه ولی نمیام درصورتی که همیشه اولین نفر پیشنهاد سفر میداد

من اوایل ازدواجم بخاطر داداشم با شوهرم دعوام شد چون بدون برادرم اصن غذا نمی‌خورد میباس سر ی سفره باشن شب باید برادرم پیشش باشه اصلا بدون برادرم جایی نمیرفت چیزی نمی‌خورد ی دفعه دعواشون شد الان سایه هم با تیر میزنن