2821
2789
عنوان

استرس دارم 😭

301 بازدید | 24 پست

من خیلی آدم استرسی هستم از بچگی همین طور بود ولی از چند سال قبل حدود 7 سال قبل خیلی باهاش مقابله کردم

و خوب شدم و هر وقت استرس می‌گرفتم خودم درستش میکردم

حدود یک ماه پیش رفتیم مسافرت شمال یک هفته بودیم و طی اون یه هفته استرس داشتم بی دلیل مامانم قرص میداد خوب میشدم یکم

وقتی برگشتیم یه روز حالم کامل خوب بود ولی بعدش استرسم دوباره شروع شد 10 روزه استرس دارم الان دو سه روزه سعی میکنم خودمو آروم کنم نمیشه شاید هر از چند دقیقه نا خود آگاه حالم خوب بشه ولی باز بر می گرده یکدفعه حالم بد میشه لرزش دست و پا میگیرم و هر از گاهی تپش قلب ، قرص اعصابم هم دیروز خوردم یکم فقط بهتر شدم 

وزن هم کم کردم اشتهام هم کم شده بی حوصله شدم 

دانشگاه هم داره شروع میشه نگرانم فقط 20 سالمه 

تازه از دوست پسرم جدا شدم البته علاقه نداشتم دربارش با مامانم درد و دل میکنم 

حالا نمی دونم استرسم به‌خاطر چی هست و چطور درستش کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من مشکل تورو داشتم و دارم..اگه کمکی ازم برمیاد بگو...(دارو هم مصرف میکردم ولی الان نه)

چیکار کنم استرس کامل برطرف بشه

هر چقدر فکر می کنم دلیلی برای استرس داشتن ندارم 

چیکار کنم استرس کامل برطرف بشههر چقدر فکر می کنم دلیلی برای استرس داشتن ندارم

ببین دست خوده ادم نیس واسه من خیلی شدید بود با دارو بهتر شدم

چیزی هس سرش استرس بگیری یا نگرانی ای چیزی داری؟

وسواس فکری چی ؟داری؟

چیزی نگرانت میکنه؟

ببین دست خوده ادم نیس واسه من خیلی شدید بود با دارو بهتر شدمچیزی هس سرش استرس بگیری یا نگرانی ای چیز ...

راستش هست ولی فکر نکنم بخاطر اونا باشه نمی دونم والا 

برای منم خیلی شدید مخصوصا مواقع خواب و بیداری 

اگه محدودیتی نداری..بگو تو این مدت اخیر چیشده ک استرست برگشته؟

فقط فکرم‌ خیلی مشغوله و میترسم بابام هم موضوع دوست پسرم رو بفهمه و خیلی هم میترسم که استرسم خوب نشه

فقط فکرم‌ خیلی مشغوله و میترسم بابام هم موضوع دوست پسرم رو بفهمه و خیلی هم میترسم که استرسم خوب نشه

ببین ..من منظورم این نیس ک فقط استرست سر دوس پسرته...تو استرست رفته بود یه چراغ روشن شده دوباره برگشته..مشکلت دوسپسرتم نباشه این الان اومده....

1.تو ۲۰ سالته...گناه نکردی کاریه ک شده..اگه دوسپسرتم فرد نرمالیه خطایی ازش سر نمیزنه ک بخواد ابروتو ببره احتمالش صفره...حالتو واسه اتفاقی ک نیفتاده خراب نکن ...

دانشگاهتم ...من دورم ادمای بی عقل جسارتا مدرک گرفتن ...اگ مغزت مشکل نداره با یکم تلاش میترکونی

غصه هیچیو نخور موفق باشی

ببین ..من منظورم این نیس ک فقط استرست سر دوس پسرته...تو استرست رفته بود یه چراغ روشن شده دوباره برگش ...

مرسی 

آره آدم‌ خوبی هست و خودمم جدا شدم 

ولی مامانم که هفته پیش موضوعش فهمید خیلی عصبانی شد و حس میکنم از اون موقع یه شوک بهم وارد شده

مرسی آره آدم‌ خوبی هست و خودمم جدا شدم ولی مامانم که هفته پیش موضوعش فهمید خیلی عصبانی شد و حس میکنم ...

خودتو جای مادرت بزار...ادم ناسالم زیاده بهش حق بده اگ براش مهم نبودی براش مهم نبود کجا میری چیکار میکنی اگ ناراحت شده..بدون نگرانت بوده

مادرتم مطمعن باش نمیره به بابات بگه دوسپسرتم ک نرماله پس هیچی نمیشه خیالت تخت اگرم بر فرض محالم شد ۲۰ سالته ها دختر ...موفق باشی

هروقت استرس گرفتی..به خودت بگو‌چیزی نمیشه اینا فکر بی خوده اب بخور نفس عمیق بکش استراحت کن به قشنگیای زندیگیت هرچند کم‌باشن فک‌کن‌

خودتو جای مادرت بزار...ادم ناسالم زیاده بهش حق بده اگ براش مهم نبودی براش مهم نبود کجا میری چیکار می ...

باشه عزیزم 

مرسی که کمکم کردی 

همیشه موفق و سلام باشی🌸

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز