2777
2789
عنوان

شغله انلاین

53 بازدید | 8 پست

دیروز یه آگهی تو دیوار دیدم شغله انلاین بود شمارمو گزاشتم باهام تماس گرفتن و گفتن باید آموزش ببینم و اینا بعد محصولات شرکت رو براشون بفروشم اونا خودشون محصول رو واسشون میفرستند منم پورسانت میگیرم کسی تا حالا این کارو کرده کلاه برداری نیس پول ملت رو بالا نکشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوار قابل اطمینان نیست

من هم آگهی مشابه دیدم پیام دادم تماس هم گرفتم صحبت کردم چون اول فکر می کردم فروش محصولات آرایشیه کلا برندای مختلف

بعد دیدم خانمه گفتش نمایندگی برند تراست هستیم اول آموزش رایگان می دیم بعد وارد کار می شید به ازای میزانی که فروختید براش پورسانت می گیرید

یه سرچ زدم اصلا این برند معلوم نیست چیش به چیه خیلی گنگ و ناآشناس

حداقل اگر واسه یه برند مطرح بود باز یه حرفی

گفتم اینهمه وقت و انرژی بذارم آخرشم مگه چقدر قراره بفروشم

بعد این که من خودم محصولات تراست رو قبول نداشتم با توجه به سرچی که انجام دادم چطور می خوام برم تبلیغش کنم:/کلا بی خیالش شدم

جاب ویژن واسه کاریابی خیلی بهتره ولی باز هم باید حواست رو به کلاهبرداری ها بدی

یه آگهی جذب کارآنوز هوش مصنوعی تو جاب ویژن دیدم درخواست دادم رزومه رو تایید کردن اس اومد که اگه تمایل به همکاری دارید به این ای دی تو تلگرام پیام بدین

پیام دادم گفت اول آموزشتون می دیم ۱۰ جلسه ۲.۷۰۰ هزینه اشه توسط خود استاد آموزش می بینیدو فلان (چندتا پیام آمادخ برام فرستاد)

منم نتونستم اطمینان کنم گفتم قاعدتا می تونست آموزش رایگان بده و تعهدی بگیره که پیش خودشون مشغول به کار بشم نه این که آموزش رو بهم بفروشه!

بعدشم گیریم من هزینه رو ریختم اصلا از کجا معلوم آموزشی در کار باشه؟!

یه سری آگهی ها هم تو دیوار هستش که می نویسه تو خونه پول دربیار با تایپ و فلان تسویه روزانه

وقتی می ری تو چتشون تو یه پیام آماده ای دی روبیکا یا تلگرام بهت می دن می گن اونجا پیام بده

بعد که میری اونجا برات جهت جلب اعتماد یه لیست می فرستن از مشخصاتی که باید بهشون بدی بعد میگه چون ما می خوایم افرادی که واقعا قصد کارکردن دارن و جدی هستن رو استخدام کنیم فلان تومن هزینه ورود ازتون می گیریم که بعد به همراه دستمزد اولین پروژه ای که انجام می دین به حسابتون برمی گرده

بعد که پول رو ریختی بلاک می کنن کلا

حواست به این هم باشه چون خیلی زیاد شده

امیدوارم کمک کرده باشم🙂

یه سری آگهی ها هم تو دیوار هستش که می نویسه تو خونه پول دربیار با تایپ و فلان تسویه روزانهوقتی می ری ...

آره دیدم این آگهی هارو یک بارم وسوسه شدم پول بریزم خداروشکر لحظه آخر پشیمون شدم😅