2777
2789
عنوان

خواهر شوهر قیافه میگیره

362 بازدید | 31 پست

خواهرش شوهرم ۴ سال از من کوچیک تره ولی همش واسم قیافه میگیره 

و شوهرم هر موقع غذا بخره واسه اونا هم میخره کوفتشون‌میکنند الانم بعنوان معلم معرفیش کرده یه جا 

وقتی هم شوهرم رفت مکه واسه خواهرش هم یه پلاک طلا خرید 

اونوقت شوهرم میگه چونکه پدر نداره من باید حواسم باشه بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب راست میگه پدر نداره گناه داره حالا مگه چی میشه🥲یکم دلت و نرم بگیر اسی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

متااهله؟ 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

من یه خواهر شوهری داشتم که ۵ سال از خودم کوچکتر بود از روزی که من عقد کردم این یک دفعه که می‌رفتم خونشون با من خوب بود یک دفعه دیگه که می‌رفتم بی‌دلی با من بد بود جواب سلام نمی‌دادی اگه جواب سلام می‌داد بعدش تو قیافه بود اصلاً اهمیت نمی‌داد باهام حرف نمی‌زد سوالی می‌پرسیدم جواب نمی‌داد من تا یه مدت واقعاً همش پیگیر این بودم که ببینم آخه چرا با من اینجوریه و خیلی دلم می‌خواست باهاش صمیمی بشم اما بعد از یه مدت واقعاً به خودم اومدم دیدم واقعاً دارم به خودم توهین می‌کنم با این کارم ببین عملاً بلاکش کردم دایورتش کردم اصلاً دیگه نمی‌دیدمش حتی وقتی که می‌خواد صحبت بکنه من عملاً خودمو می‌زدم به کوچه علی چپ و اصلاً جوابشو دیگه نمی‌دادم تا بعدها دیگه کامل با همدیگه قطع رابطه کردیم من حتی عروسیشم نرفتم چون دیدم آدمیه که واقعاً از نظر رفتاری نرمال نیستش برای چی من خودمو هی کوچیک بکنم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اگر برای تو و زندگیت کم میزاره حق‌داری اگه نمیزاره یکم مناعت طبعتو بیشتر کن و اینکه همسرت داره وظیفه‌شو انجام میده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خب وقتی پدرش فوت کرده بله الان شوهر تو جای پدرشو‌باید براش پر کنه تا وقتی ازدواج میکنه 

گناه داره شاید تو با رفتارات باعث شدی که قیافه بگیره

من داداش ندارم قرار نیس خواهرشوهر بشم که بخوام مثلا سرف اونو بگیرم

ولی الان تو خودتم باید هوای اونا رو داشته باشی بی کسی خیلی بده

🙂‍↕️حس میکنم مشکل از توعه

لاااوین جان میشه لطفا دارو اشتها آور بگی🥲🙏

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!