کسی هست مثل من باشه کسی مشکل منا می دونه امیدی هست دارم اذیت میشم
نمی دونم چرا یهو اینجور شدم
انگار دیگ خودما نمی شناسم یکی دیگ داره تومغزم بم دستور میده و منا مجاب می کنه
انگار تازه متولد شدم و هیچی بلد نیسم تازه دارم آشنا میشم با همه چیز انگار بار اولمه دارم یاد بگیرم چطور ظرف بشورم چطور لباس بشورم
من چند وقته به خاک و آب حساس شدم
وقتی دستامو میشورم حتما باید با حوله نه لباسایی که تنمه نه لباسایی ک تنم نیست دستامو بخشکونم
تا خیسه دست به جایی نمیزنم و نمی دارم دستم به جایی بخوره
مثلا اگه تو حین غذا درست کردن دستم کثیف شد یا چرب شد و شستمش باید بذارم خشک شه بعد در یخچال و باز کنم
به فریز خیلی حساسم
دستم بره تو فریزر و چیزی بخوام بردارم حتی اگه دستم خشک باشه باید بشورم
مجبورم با یه دستام از داخل فریزر چیزی بیرون بیام و یه دستامو درشو و باز و بسته کنم
چون اگه از دوتا دستام استفاده کنم و بو بگیره
در فریزر و نمی بندم تا وقتی نشستم
اگه بدنم خیس باشه و بخوام لباس بپوشم نباید پشت لباس به بدنم بماله یا حتی اگه خشکم باشم نباید به پشت لباس بماله چون حس می کنم کثیفه و به همه جا مالیده شده و بدنمم چون خیسه کثیفیو زود جذب خودش می کنه
به جوراب خیلی حساس شدم مخصوصا کف جوراب که دستم بش بخوره چون حس می کنم همهی کثیفیا به کف جورابه چون باهاشون راه میرم
دوست ندارم جورابی که مثلا امروز پام کردم حتی اگه فقط نیم ساعت و قاتی جورابای شسته و تمیزم بندازم
اگه شلوارمو اول در بیارم بعد جورابمو چون جوراب مخصوصا کفش به شلوارم میماله حتما باید شلوارمو بشورم
دمپایی رو نمی تونم با جوراب پام کنم مخصوصا دمپایی دست شویی چون حس می کنم کف جوراب کثیف تر از کف پامه
کفش کتونی و دوست ندارم بدون جوراب بپوشم
چون حس می کنم داخلش عرقی یا کثیفه
مثلا اگه کفش صندل رو با جوراب پوشیدم دیگ اونو بدون جوراب پام نمی کنم چون حس می کنم کفش کثیفه به خاطر کثیفیه کف جوراب
اگه جایی برم مثلا زیارتگاهی مجبور شم کفشمو داخل پلاستیک بذارم
هیچ وقت اینکارو نمی کنم
چون پلاستیکا قبل کفش داخلش گذاشتن و کف کفشاشون داخل پلاستیک مالیده و اگ کفشای خودمو بذارم کفشام خاک و کثیف میشه
مثلا لباساییم ک می شورم حتما باید دستامو بشورم هم برا پهن کردن هم برا جمع کردن وقتیم ک می خوام پهن کنم اولا نباید وارونه پهن کنم چون حس می کنم اون قسمتی ک تنم می کنم خاکای هوارو به خودش جذب کرده و بعد به بدنم می ماله دوما دوست ندارم لباساییم ک از بند جمع می کنم و به خودم بگیرم و به لباساییم ک پوشیدم بماله چون حس می کنم اونام دوباره کثیف میشه
با بدن خیس نمی تونم لباس بپوشم یا لباس خیسو نمی تونم تنم کنم
حس می کنم اگه بدنم خیس باشه یا موهام لباس خشک خاک و کثیفی لباس و هرچی از لباس به بدنم بماله بدنم دوباره چرک میشه
یا اگه لباس خیس باشه و بدنم خشک چون خشکه و امکان داره کثیف باشه یا عرق کرده باشم و لباس خیس بپوشم اون لباس عرق بدنمو به خودش جذب کنه
اگه موهام خیس باشه و بخوام شونه کنم حتما باید برسموبشورم چون ممکنه خاک گرفته باشه و موهام چون خیسه کثیف شه
اگه دستام خیس باشه و بخوام به جایی یا چیزی بذارم حس می کنم چون خیسه خاکا و کثیفیا رو به خودش جذب می کنه
اگه چیزی بخوام داخل یخچال بذارم و قبلش شسته باشم و مخصوصا کف اون چیز حتما باید قبلش روی جای تمیز بذارم ک خشک خشک شده بعد داخل یخچال چون فک می کنم کف یخچال کثیفه و اون چیز چون خیسه میماله بش و دوباره کفش کثیف میشه
یه لباسی ک امشب پوشیدمو نمی تونم قاتی لباسای دیگم بذار تا نشستمش چون حس می کنم کثیف شده و به اونو منتقل میشه لباسای پوشیده و استفاده شده رو تا نشورم قاتی و کنار لباسا نپوشیده و نمیرم نمیذارم
مثلا اگه شالی پوشیدم تا نشستمش نمیذارمش قاتی شالای دیگم
اگه مانتوییو پوشیدم گل چوب لباسی نمیزنم ک به لباسای دیگم بماله
حوله حمومو نمی دارم به لباسای دیگم بماله به لباسای تنم بماله
وقتی از حموم میام بیرون بدنم خیسه و حوله رو می پوشم اگه اشتباهی وارونه بپوشم ک واویلاس دوباره باید برم بدنمو آب بگیرم اگرم پوشیدم نباید به جایی خورم حولم به جایی بکشه چون خیسه حتی اگه خیسم نباشه حولم نباید به جایی غیر از چوب لباسی بماله
از حموم ک میام تا زمانی ک خشک نشدم رو جایی نمیشم نه تخت نه زمین نه صندلی
خوردن میوه غذا خوراکی
هرچیزی ک می خورم حتما باید پشتش دستام و دور دهنمو بشورم و به جاها دیگ بذارم مثلا یه سیب که بخوام بخورم آخریش دستم به داخل دهنم می خوره یا آب سیب رو دستم میریزه
یا گلابی انگور هرچی و این باعث میشه حتی سر انگشتام خیس یا چسبناک بشه حتی اگ بذارم خشک شه
با خودم میگم دیگه کثیفه باید حتما زیر آب بگیرم
همش با خودم میگم آدم با قاشقم غذا بخوره دستش داخل دهنش میره به دهنش میماله و آخریش خیس میشه
کلا دست به حتی یه دانه برنج پخته شده حتی نپخته شده یه سیب زمینی سرخ شده یا حتی خام باید بشورم
مخصوصا چیزایی ک چرب و چسبناک باشه رو باید حتما با مایع بشورمچون حس می کنم تمیز نمیشه
مثلا اگه قرمه سبزی بخورم و در کنارش پیاز بخورم یا سبزی بخورم به دو علت باید دستامو دهنمو بشورم دستم مالیده شده به پیاز یا سبزی مخصوصا پیاز ک بو داره و حتمنم باید با مایع بشورم هم اینکه آدم از دستش کمک میگیره واسه درست خوردن و به دهنش و لباش دست میذاره چون می خواد تمیز کنه دور دهنمو
دستمال کاغذی و قبول ندارم
چون چسبندگی و چربی و بو رو از بین نمی بره