2777
2789
عنوان

لطفا بدون قضاوت بخونید

152 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

پارسال فروردین ماه یکی از آشنایان اومدن خواستگاری 

و قرار بود بعد از ماه رمضان جشن نامزدی مون باشه.

که داداشم و مامانم با ندانم کاری هاشون به همش زدن..

خود پسره راضی بود

مامانش هم خیلی منو دوست داشت..

اما پدرش با رفتار هایی که از خانوادم دید مخالفت کرد..

و وقتی شنیدم همه چی به هم خورده خیلی دلم شکست و هنوزم پیششون گیرم..😔

یه عکس پروفایل ازش دیدم نمی‌دونم نامزد کرده یا عقده؟؟

ای کاش چندسال دیگه بازم گذرمون به هم بخوره...💔

لطفاً بدون قضاوت به این تاپیک پاسخ بدید..

ختم نیابتی انجام میدم.خواستی درخواست بده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه بی خیالش شو

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بخاطر همینه که میگن کار خیر و عقب نندازید

من و ماه رمضون بردن آزمایش و محضر و خرید

با دهن روزه🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
بخاطر همینه که میگن کار خیر و عقب نندازیدمن و ماه رمضون بردن آزمایش و محضر و خریدبا دهن روزه🤦‍♀️

واسه همینه مامان دو تا پرنسسی میخواستن از دستت ندن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

منم درد شمارو کشیدم عزیزم،یه وقتایی قبل بیرون رفتن از خونه کلی دعا می کردم ببینمش و باهاش هم کلام بشم.یه وقتایی می گفتم بزار برم التماسش کنم.تاابنکه یه بار اتفاقی جایی دیدمش صدای خنده لش تا آسمون می رفت سرحال و قبراق ولی من چی افسرده و رنگ پریده با دل پراز غصه.حالم از خودم بهم خورد همون روز همون جا چالش کردم و برگشتم خونه بعداون موقعیت عالی پیش اومد و ازدواج کردم خدارو هزاران بار شاکرم که سرنوشتم بااون گره نخورده بود خوشبختی من پیش کسی دیگه بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
واسه همینه مامان دو تا پرنسسی میخواستن از دستت ندن

دقیقا ما هر چی گفتیم بذارید بعد عید فطر عقد کنیم

قبول نکردن گفتن نه که نه 🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
دقیقا ما هر چی گفتیم بذارید بعد عید فطر عقد کنیمقبول نکردن گفتن نه که نه 🤦‍♀️

خوشبخت باشی عزیزم

من میگم هر چی خیر هست بشه 

واسه اسی هم حتما خیرش با کس دیگه است نمیشه زمان رو به عقب برگردوند و کسی که رفته تمام شده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خوشبخت باشی عزیزممن میگم هر چی خیر هست بشه واسه اسی هم حتما خیرش با کس دیگه است نمیشه زمان رو به عقب ...

ممنون گلم

آره دقیقا قسمت نبوده اسی

حتما خدا بهترش و برات کنار گذاشته

تا نباشد میل حق برگی نیوفتد از درخت