2777
2789
نیم رخت خیلی ورم داره هنوز صبرکن تا ۶ماه بینی گوشتیم خیلی عملش ریسکه نمیشه قوس خوبی بهش داد خیلی خوب ...

آره دکتر قوس داده تو عکس و فیلمای عمل قوس داره 

ولی اللن میگه بخاطر پوستت بدون قوس شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ورمش میخوابه و نوکش بعد یکی دوسال میفته چون گوشتیه باید بری ترمیم.اره من دوبار عمل کردم

عه 

دوبارشم رفتی پیش دکتر خودت ؟

گفت بخاطر پوستت احتمال داره نوک بینیت بیفته 

وای با بیحسی ترمیم شدی یا بیهوشی ؟

پیش دکتر خودت ترمیم کردی یا ی دکتر دیگ. مشکل بینیت چی بود گلم

پیش دکتر دیگه.عمل کردم اومدم خونه روز ۸ از کمد دیواری خواستم چیزی بردارم برگشتم یهو بینیم خورد به درش.یه ذره کج شد🫤

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
ببین ورمش وقتی میره که انگشتتو میزنی نوکش حالت بیحسی درددار طور نباشه.نمیدونم چجوری وصفش کنم

فهمیدم نه الان نوکش سفته حالت گزگزمیکنه دست میزنم انگار بیحسه

عه دوبارشم رفتی پیش دکتر خودت ؟گفت بخاطر پوستت احتمال داره نوک بینیت بیفته وای با بیحسی ترمیم شدی یا ...

بخاطر پوستم نه کلا بینی های گوشتی بعد عمل نوکشون میفته.

نه دکترم رفته بود تهران من پیش دکتر دیگه عمل کردم.

بینی من خورده بود به در کمد دیواری کج شده بود.با بیهوشی عمل شدم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
فهمیدم نه الان نوکش سفته حالت گزگزمیکنه دست میزنم انگار بیحسه

اره دقیقا تا وقتی که اون حس نرفته یعنی بینیت ورم داره هنوز

ترمیم کردی قشنگتر شد ؟

اره چون تیغه اش حالت تو رفته بود .نوکش اینا مث شما بود مدلشم مث شما نیمه فانتزیه

پیش دکتر دیگه.عمل کردم اومدم خونه روز ۸ از کمد دیواری خواستم چیزی بردارم برگشتم یهو بینیم خورد به در ...

وای چ بدشانسی منم پسرم ۲سالشه ازش خیلی میترسم چیزی پرت نکنه سمتم

2790
2778
2791
2779
2792