2777
2789
مرسی گلم من نیمه فانتزی میخاستم طبیعی شده میگم برم پیش یکی دیگه قوس دارو سربالا کنه ولی خیلی بهمم می ...

بنظرم نرو دیروز یکی تاپیک زده بود از خراب شدن بینی هاشون میگفت صد نفر اومدن گفتن ماهم راضی نیستیم، ولی برا شما خوبه دستکاری نکن

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببینی چه بینی بهت میاد بنظر من این مدل خیلی روی صورتت خوبه بینیت گوشتی بود یا استخونی

دکتر خودم گفت غصه نخور هرکجاش مشکل داشت ترگیم میکنه با بیحسی گفت بخای قوس دوباره میدم بهش ولی میترسم فرمش بهم بخوره 

مطمئنی ؟تجربه داشته من احساس میکنه فرمش همینه ورمی نداره

نه ورمش میخوابه و نوکش بعد یکی دوسال میفته چون گوشتیه باید بری ترمیم.

اره من دوبار عمل کردم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نههه دس نزن بهش خیلیم ب صورتت میاد. ب حرف دیگرانم توجه نکن

ببین عکس اتاق عمل بهم داده انقدر قشنگ بود نمیدونم چرا طبیعی شد اونجا نیمه فانتزی و قوس دار شاید مراقبتام خوب نبوده 

دوست داشتم معلوم شه عمل کردم

ببین ورمش وقتی میره که انگشتتو میزنی نوکش حالت بیحسی درددار طور نباشه.نمیدونم چجوری وصفش کنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عمل دوم چجوریه؟مثل عمل اوله سختیاش ورم و کبودی و..

سختتره دومی اره کبودی داره البته بستگی به دکترت داره مثلا من عمل اولم کبودی زیاد نداشنم فقط یک خط باریک زیر جشمم بنفش بود و تمام. موقع ترمیم بنفشیش بیشتر بود چشامم بیشتر ورم داشت

بنظرم نرو دیروز یکی تاپیک زده بود از خراب شدن بینی هاشون میگفت صد نفر اومدن گفتن ماهم راضی نیستیم، و ...

اره دیگه ریسکه بخاطر یه قوس بری ترمیم بازم قوس دار نشه 

2790
2778
2791
2779
2792