2777
2789
عنوان

ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 34 پست
آره 🙂فک کن دانشگاهم میخوام برم دوتا بادیگارد باهام میاندوتا بادیگارد پسر خاله هامن🤦‍♀️

اوففف خدا خانوداه منم همینن ولی دیگه نه در اون حد پسر خاله چکارس بیاد دنبالت ای بابا اعصابم خورد شد

امروزو زندگی کن😜
خوشبحال خواهرت🙂من با ۲۳ سال سن تا سر کوچه بخوام برم باید دوتا بادیگارد همراهم بیانواقعا تفاوت تا کج ...

اینجوریم دیگه خیلی بده همه چی اعتدالش خوبه تا باعث افسردگی و گاها عقده نشه خیلیا بخاطر همین سختگیریا شوهر میکنن حتی با ادم اشتباه و کسیکه دوسش ندارن تا فقط از خونه باباشون برن

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوففف خدا خانوداه منم همینن ولی دیگه نه در اون حد پسر خاله چکارس بیاد دنبالت ای بابا اعصابم خورد شد

به قول خودشون ب رگ غیرتشون بر میخوره 😐😐

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
اینجوریم دیگه خیلی بده همه چی اعتدالش خوبه تا باعث افسردگی و گاها عقده نشه خیلیا بخاطر همین سختگیریا ...

بله دقیقا🙂آخه فک کن دختر دراز با ۲۳ سال سن باید واسه دانشگاه رفتن هم مراقب داشته باشه🤦‍♀️

سلام خواهر گلم. منم حدودا هم سنای شمام. اگر آزادی بیانه و دوستان بهش معتقدند نظرمو بگم. تو خونه لاک میزنم برای نمازها پاک میکنم اما سمت کاشت نرفتم هیچ وقت

صبح ها که بلند میشم خداروشکر برای نماز، وقتی اذان گفت میرم دم تراس وایمیستم، آسمونو نگاه میکنم و صدای اذانی که همه جا پیچیده. میگه «لا اله الا الله» 

میشینه تو قلبم، میگم خدایا ببین، من تو رو میپرستم، هر چیزی که بخواد ازت دورم کنه ازم دورش کن، لذت عبادتو ازم نگیر، خودتو ازم نگیر هرچی دارم از تو دارم

هیچ لذتی نمیتونه با اون لحظه، با اون دو رکعت نماز صبح قابل مقایسه باشه حتی.

با کاشت ناخن عزیزم واقعیت اینه که نمیشه نماز خوند، نمیشه وضو گرفت و‌نمیشه غسل کرد. یعنی اون‌ناخن هرچقدرم خوشگل بشه، ما ترجیحش میدیم به عبادت واقعی با خدا، ترجیحش میدیم به اون خواسته ای که خدا ازمون داره. حیفه که این لحظات زندگی رو از دست بدیم بدون اینکه لحظه هامون عاشقانه بگذرن

من یقین دارم خدا هرچی گفته به خاطر خودم گفته، بهش اعتماد دارم

دوست دارم یه شب تاپیک بزنم عکس ناخونامو بذارم و از دوستانی که‌کاشت ندارن بخوام عکس ناخوناشونو بذارن تا دوستانی که مرددن و فکر میکنن ناخن بدون کاشت قشنگ نیست، ببینن خیلی هم قشنگه و اعتماد به نفس بگیرن

ان شااللن بهترین تصمیم رو با کمک خدا بگیرید تو همه مراحل زندگیتون🌹

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ای ریدم به ای غیرت اسم غیرت‌و فقط یاد گرفتن

دقیقا

آخه خیلی زورم میاد میگن به تو اعتماد داریم ولی ب جامعه نه

من میخوام بدونم تو مترو جلو چشم مردم ب من با قد تیر برق میخوان چه آسیبی بزنن مثلا؟!

منم دو سال کاشت داشتم بعدش واسه غسل وضو ریموو کردم

خداروشکر

یه روزی متوجه میشین بهترین تصمیمو‌گرفتین

پیام بالام رو بخونید لطفا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خداروشکریه روزی متوجه میشین بهترین تصمیمو‌گرفتینپیام بالام رو بخونید لطفا

من با کاشت هم نماز هم روزه میگرفتم اما ی چند جا دیدم ک گفته شده قبول نیس و دلم چرکی شدم از ناخنام رفتم برداشتمشون

امروزو زندگی کن😜
من با کاشت هم نماز هم روزه میگرفتم اما ی چند جا دیدم ک گفته شده قبول نیس و دلم چرکی شدم از ناخنام رف ...

خوب نمیشه، هیچ کدوم از مراجع قبول ندارن و اصلا روی ناخن و اعضای وضو نباید مانع باشه

اون نماز، نمازی نمیشه که خدا میخواد و آدمو به خدا نزدیک کنه و از وسوسه های شیطان دور کنه

کار خوبی کردین

خوب نمیشه، هیچ کدوم از مراجع قبول ندارن و اصلا روی ناخن و اعضای وضو نباید مانع باشهاون نماز، نمازی ن ...

اره فقط ناخن های  پا دو تا ناخن کوچیک و  لاک نزنم برای وضو صحیح هستش نه؟؟

امروزو زندگی کن😜