2777
2789

که زود جواب بده

من خدایی را دارم که تکه پارچه ای را معیار دوست داشتنم و بهشت نمی داند و او بی واسطه صدایم را می شنود نه با مناره ها و بدون ترس از جنهم😌♥️دختری که عاشق کتاب خوندن و سریال دیدنه🌻ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش...❤️‍🩹🦁لازم نیست برای بزرگی یک زن او را به مرد تشبیه کرد او به سادگی یک زن است همینقدر باشکوه🔥🦋و افتخار میکنم به میهنم که پیش از هر قومی یگانه پرست بود...من یگانه پرستم اهوراییم🫀👑و میان این همه شکر میکنم خدایی را که چنین پدر و مادری به من بخشید♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجیک سابلیمینال 

سابلیمینال بیوکنزی 

سابلیمینال کلینیک 

اینا فقط کانال  هستن ساب  های مشابه  میزارن چون‌خودشون که نمیسازن  ساب های سازنده ها رو  مبزارن  

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
لایکم کنزود جواب نمیده طولانی مدت تاثیر داره اونم کم ولی تاثیر میذارههه صد درصدد

نتیجه گرفتید؟

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
نتیجه گرفتید؟

من نه یمدت گوش میدادم بعد خسته شدم ول کردم

دوستم چشاش قهوه ای بود قبلا خیلیی تیره الان عسلی روشن شده رگ های روشن در اومده از چشاش قبلا اینطوری نبود تیره تیره بود شکر گذاری ام میکنه

I'm just girl 🎀