2777
2789
عنوان

گن آنچری کلمبیا

587 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من لاغرم اما شکم پهلو دارم و بخاطر زایمانشکمم افتادگی هم داره کمی 

میخوام گن ساعت شنی بخرم مدل تاپی 

اما میخوام ببینم زیر لباس و مانتو مخصوصا لباس مجلسی مشخص نمیشه؟!

شورت گنی خریدم زیاد جمع نکردم ازین معمولیاس 

ی مدلم ازینا ک فنر دارن گرفتم انگار بزرگه بهم خوب جمع نمیکنه یه چی میخوام ک قشنگ تخت کنه و حساسیت نده سختیش مهم نیس چون قوز میکنم میخوام ب واسطه گن صاف بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گن انچری دارم البته برای من تاپی نیست از این نه فنرهاست میخوای زیر لباس جمعت کنه یا افتادگی شکمت ...

جفتش هم میخوام جمع کنه هم ی کم افتادگی رو اوکی کنه بنظرم شکمم جمع کنه افتادگیم اوکی میشه

شما راضی؟؟زبر لباس مشخص نیست 

جفتش هم میخوام جمع کنه هم ی کم افتادگی رو اوکی کنه بنظرم شکمم جمع کنه افتادگیم اوکی میشهشما راضی؟؟زب ...

زیر لباس مشخصه چون فنر داره و پارچه اش به هر حال درسته ظریفه اما ضخیمه 

اولا خط میندازه زیر لباس بخصوص قسمت رو هم خور که غزن داره 

بعد شکم رو صاف میکنه اما کمر رو پهنتر میکنه انگار یک سایز دور کمرت بزرگ‌تر شده 

من کلا لاغرم فقط شکم پهلوم ناجوره ب نظرتون این تاپی بهتره یا ساده کمری البته ی کوچولو چربی خط سوتینم ...

من اینو امتحان نکردم اما خودم حس میکنم به هاطر محکم بودن پارچه اش ممکنه به شونه فشار بیاد آدم خم بشه 

برای من کمری هست 

اگر شومیز  مثلا ضخیم یا آزاد بپوشم با شلوار گن مشخص نیست اما فرضا تاپ جذب بپوشم یا پیرهن بپوشم فشنگ خط میندازه به درد زیر پیرهن مجلسی هم نمیخوره 

دوستم هم همین گن رو داشت با پیرهن لمه یکبار پیرهن رو با گن پوشیده بود یکبار بدون گن 

بدون گن فرضا سایز کمرش ۴۰ بود اما با یک کوچولو شکم 

با گن پوشیده بود سایز کمر شده بود ۴۲ اما بدون شکم 

تازه خط هم انداخته بود زیر لباس 

اما اصلا لوله نمیشه

دوستم هم همین گن رو داشت با پیرهن لمه یکبار پیرهن رو با گن پوشیده بود یکبار بدون گن بدون گن فرضا سای ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت 

بااین اوصاف نخرم بهتره پس باید دنبال گن شورتی ظریف اما خوب باشم 

این مدلی که من گرفتم مارکش پک پلاس بود تو گوگل بنویسی مدل گن رکابی پک پلاس برات میاد هم مدل داره هم توضیح کامل داده کدومش برای چه بدنی خوبه

منم شرایط تو رو داشتم لاغرم ولی شکم و پهلو بعد زایمان اذیتم میکرد مخصوصا زیر لباس مجلسی خیلی مشخص بود
من چند مدل گن امتحان کردم ولی اونی که واقعا شکممو تخت کرد و قشنگ جمع کرد گن ساعت شنی تاپی فنردار بود
فقط حتما دقت کن مدلی بگیری که از زیر سینه تا پایین شکمو جمع کنه چون بعضیا فقط قسمت شکم رو میگیرن و اون بالا بد دیده میشه

من یه مدل گرفتم که ۲۷ فنر داشت با بند رکابی ثابت خیلی خوب قوزم رو هم میگیره چون کمرمو صاف نگه میداره

از شورت گنی منم راضی نبودم اصلا اون شکم افتاده رو نمیگیره گن ساعت شنی خیلی بهتره
فقط سایزتو درست بگیر دور شکم از روی ناف اندازه بزن

من خودم تو مهمونی لباس جذب پوشیدم اصلا دیده نمیشد حتی زیر مانتو هم خیلی خوب نشون میده فرم بدنو