2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره دیدم آخه بشترین کسایی که تو این تاپیک ها هستن اکثریت کم سن هستن گفتم امید الکی نده بهشون گناه د ...

آره بخدا من خودم اینقدر بخاطر همینا نا امید شدم بعد یهو میبینم عه کارم درست پیش رفته اینا فقط می‌خوام بگن ما حسیم 

کاربری دو نفر
آره بخدا من خودم اینقدر بخاطر همینا نا امید شدم بعد یهو میبینم عه کارم درست پیش رفته اینا فقط می‌خوا ...

اره عزیز به دختره میگه کراشت یا پارتنرت  یا همسرت بهت حس نداره😐 خب این دروغ جز خالی کردن دل طرف چی داره😑

اره عزیز به دختره میگه کراشت یا پارتنرت یا همسرت بهت حس نداره😐 خب این دروغ جز خالی کردن دل طرف چی ...

ببین ممکنه درست باشه خب ولی نباید خیلی چیزارو بیان کنن خودشونم انرژی منفی میگیرن نمی‌دونم چشونه

کاربری دو نفر
ببین ممکنه درست باشه خب ولی نباید خیلی چیزارو بیان کنن خودشونم انرژی منفی میگیرن نمی‌دونم چشونه

ما طبقه پایینیمون ف   گیر بود مثلا یه چیزارو مبهم میگفت مثلا موقع ف گرفتن میگفت .. بین ۱ تا ۳ سال دیگه بهش میرسی 

قراره یک پول بیاد دستت    یه دعوا خوانوادگی دارید   خب اینا همشون هر هفته واس مردم پیش میاد 🤣

۵۰درصد احتمالش هست صحبتی داشته باشین ولی ب نتیجه ای نمیرسین پس سعی کن بفکر خودت باشی چون ممکنه اذیت ...

گلم حس کراش قدیمی مو بهم میگی؟

بین منو اون اقا که چندین ماه پیش همو دیدیم اسمشو نمیدونم چی میشه؟

طلسمم باطل شد؟