2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلاممم 🥲🍓 خوبیی عزیزم 😂🍓

سلام عشقممم

مثلا یکیش شماا

انرژی مثبت زیاد داشتیی😂😍

بیشتریاتون گفتین دانشگاه قبول میشم

فقط شاید چند نفر گفتن نه

اون نه هارو دلم میخواس بکشممم😂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

دشمنت ن عزیزم❤️ نزدیکمه

متاسفانه در نمیاد همش فکر میکنم خواهرتونه یا خیلی نزدیکه نمیدونم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

ممنونم از انرژی مثبتت عزیزم 😍

برا درس اینا هیچوقت نپرس ممکن بهت انرژی منفی بدن تلاشت کن هر ادمی موفقههه مطمئنم تو میتونی 🥺💜✨

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

سلام عشقممممثلا یکیش شمااانرژی مثبت زیاد داشتیی😂😍بیشتریاتون گفتین دانشگاه قبول میشمفقط شاید چند نف ...

💜🥺 فداتشم قبول شدی شیرینی یادت نرهههه 🍰🍓

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

اون در آینده شوهرت میشه

تورو خدا چقدر از حست مطمعنی؟میتونی زمان هم حدس بزنی که کی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃