2789
نه یکم طولانی تر باهم راه میاین

یعنی مهر ماه پیام میده؟ 

و اینکه آخر شهریور عقد داداشمه بنطرت تا اون موقع آشتی نداریم ؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
باید سعی کنی خودت نجات بدی و میتونی یا خودت خودتو نجات بده یا ب کمک ی دوستسعی کن گذشته فراموش کنی و ...

من متوجه نشدم کسی میاد کمک یا نه ؟

چیز خوب دیگه ای تو من نمیبینی ؟😹😹😹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقامن اونایی ک میگن نه ریپ نمیزنم هیچوقت فقط لایک میکنم😂بعضیاشونم خیلی انرژی مثبت دارن😍

بلههه بعضیا کلا دوست داری باهاشون حرف بزنی کلا لحن صحبت خیلی نهمه مخصوصا توی مجازی♥️🥺

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

دوست میشین باهم دادگاه وپاسگاه دیگه نمیرین

خب شرطم قبول می‌کنه ؟ 

خیلی پافشاری می‌کنه برای قبول نکردن۲ ماهه قهرم

کی پیام میده ی زمان بگو ؟ 

عقد داداشم آخر شهریوره تا اون موقع چیزی درست نمیشه؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
ممنونم ازت گویندگی و فن بیان برا کارم و اینکه استعداد دارم توش نه دوبلور خوب درست گفتی واقعا چیزای ...

نه تا دوسال پسری نیست درواقع قلب تو به یه حد سختی  انگار رسیده که دوست داری کسی باشه اما زود پسش میزنی این حس افسردگیت فقط با پیشرفتت درست میشه ...

یعنی مهر ماه پیام میده؟ و اینکه آخر شهریور عقد داداشمه بنطرت تا اون موقع آشتی نداریم ؟؟

حسم درباره خیلی نامعلومه من تقریبا مطمئنم آشتی دارین ولی انگار بازم یکم بحث دارین تا همه جیز حل بشه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

بلههه بعضیا کلا دوست داری باهاشون حرف بزنی کلا لحن صحبت خیلی نهمه مخصوصا توی مجازی♥️🥺

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم 

من کی ازدواج میکنم؟شغلش چیه؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

نه یکم طولانی تر باهم راه میاین

آیندم چطوره ؟ خوبه؟بهتر میشه یا بدتر؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜