2789
عزیزم میشه بگی همسرم برای همیشه خداحافظی کرد یا دوباره پیام میذه؟؟

میده

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

خسته ای و کلافه شدی سعی میکنی ک صبر کنی ولی بازم اون سختی حال بدی یادت میاد ت دلت ترس یا ناراحتی دار ...

از خسته گذشته افسردگی نمیبینی برام ؟

چیزای مثبت بگو‌خوب 

حس خودتم از بین میره منفی نبینو نگو چون ان ژیتو از دست میدی 

کی کمکم میکنه در آخر که خوب بشم‌؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
به تازگی موضوع عشقی برات پیش اومده همش به اون فکر میکنی وهمین باعث شده احساس سرخوردگی کنی وبه پیشرفت ...

عزیزم میشه بگی همسرم برای همیشه خداحافظی کرد یا دوباره پیام میذه؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
به تازگی موضوع عشقی برات پیش اومده همش به اون فکر میکنی وهمین باعث شده احساس سرخوردگی کنی وبه پیشرفت ...

نه عزیزم خودم شوهر دارم دیگه عشق و اینا نه فقط بلاتکلیفم ، خواهر نه دوتا دختر کوچیک دارم 🥺🌻

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میده

ابحی ی زمان بگو 

کی تقریبا 

خواهش میکنم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
خسته ای و کلافه شدی سعی میکنی ک صبر کنی ولی بازم اون سختی حال بدی یادت میاد ت دلت ترس یا ناراحتی دار ...

امروز ازتون پرسیدم ولی اگر وقت دارین بازم هرچی ازم حس میکنید میگین؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

از خسته گذشته افسردگی نمیبینی برام ؟چیزای مثبت بگو‌خوب حس خودتم از بین میره منفی نبینو نگو چون ان ژی ...

باید سعی کنی خودت نجات بدی و میتونی 

یا خودت خودتو نجات بده یا ب کمک ی دوست

سعی کن گذشته فراموش کنی و خودتو از تاریکی بکشی بیرون

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

کلا باش حرف نمیزنم ولی میاد تو ذهنم برم پیام بدم اره گفتیم دیگع حرف نزنیم

خب درکل دختر مهربون ومغروری هستی ...توزندگیت شانس متوسطی داری ..زندگی روبه رشدی داری به موسیقی وورزش علاقه داری ...به دوبلور شدن فکر میکنی ؟!...به نظرم عشق تو زندگیت جایی نداره وخیلی دیر دلبسته میشی چون به کسی محتاج نیستی

ابحی ی زمان بگو کی تقریبا خواهش میکنم

سه تا شش وعده 

♥️