۳۳۱۱۳۳aland مدیر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4445 عنوان حس هفتم | مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 330 پست بیاید راجبتون از خصوصیاتتون بگم ... 1403/06/19 | 12:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
klgddmvcdrk1400 عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 7580 فک کنم باهاش به اختلاف خوردی که ازش جدا بشی؟ لطفا لطف برا من بگوکمکم کن .ازدواجو کارم چی میشه؟خصوصیات من چیه؟
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18720 باهوشی یکمم مودی ممکنه یکی ناراحتت کرده باشه؟ اذیتی؟یکم کنجکاو دوس داری خیلی چیزارو تجربه کنی یه هدف ... راجب من چی حس میکنی عزیزم؟😍❤️درمورد همسر آیندم چی؟❤️❤️❤️ چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 گوجه سبز از سرم میپره؟آروم میشم؟ راستش اگه بخوای اینجوری ادامه بدی خیر داری ب ابو آتیش خودتو میزنی اگه اراده کنی خودت بخوای و تلقین نکنی ک دوسش داری صدرصد کاربری دو نفر
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 8665 عزیزم همه همینجورین هرکس ب فکر منافع خودش هست خیلی عالی منم میگی پیام میده کی ؟؟؟داش تنگ نشده ؟؟چندبار پرسیدم
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18720 خب اسی تا اینجا اومدم به منم بگو😂❤️ چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 آقا سینا طلاام برات میاره هعیی نگا شااانس فقط😂😂😂 اقا سینا خودش ببا طلا نمیخوام😂میگن نمیشه هردوتا حسا گفتن از فکرش برم بیرون🥺🥺😔😔لعنت به من لعنت به دل زبون نفهممم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4445 لطفا لطف برا من بگوکمکم کن .ازدواجو کارم چی میشه؟خصوصیات من چیه؟ بختتو بستن گره میبینم گره ای که قابل حل نیست
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 راستش اگه بخوای اینجوری ادامه بدی خیر داری ب ابو آتیش خودتو میزنی اگه اراده کنی خودت بخوای و تلقین ن ... بخدااا میخواما ولی نمیشه هرلحظههههه منتظرم یه چیزی ازش بگن دیوونه شدم رفت...خب اوکی کی ازدواج میکنم با جطور ادمی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
entegham77 عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 976 بختتو بستن گره میبینم گره ای که قابل حل نیست چیزای مثبت بگو بهم اوکی ؟
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18720 اقا سینا خودش ببا طلا نمیخوام😂میگن نمیشه هردوتا حسا گفتن از فکرش برم بیرون🥺🥺😔😔لعنت به من لعنت ب ... چیکار حس داری توکار خودتو کنولی انقد بهش فکر نکن که دیگه نتونی زندگی کنیمگه دریا مرد از بی بارونی؟ چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
roya5567 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2474 بختتو بستن گره میبینم گره ای که قابل حل نیست 😂😂وای کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻♀️