۳۳۱۱۳۳aland مدیر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 عنوان حس هفتم | مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 330 پست بیاید راجبتون از خصوصیاتتون بگم ... 1403/06/19 | 12:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 منتظر یه جواب راجب آیندتی از منو س چی حس میکنی؟ته دوست داشتنم چی میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 33686 نه فک نکنم توی اینستا۴۲ تا فالور فالویینگ داره ولی هرچقد میشمارم ۴۱ اکانت برای من میاد یعنی یه اکانتی هست که منو بلاک کرده تا نبینم خیلی حس بدی بهش دارم
jeon_baran عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13433 پس الآن داشتی به چی فکر میکردی ؟ به هیچی😂 اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
nila1370m عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 478 به زودی باردار میشی یا امامه غریب بچه نمیخواااستم قاضی خداست ...
nila1370m عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 478 توی اینستا۴۲ تا فالور فالویینگ داره ولی هرچقد میشمارم ۴۱ اکانت برای من میاد یعنی یه اکانتی هست که من ... خب با یه گوشی دیگه چککن قاضی خداست ...
baharmaaaaaan عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 9673 پیگیرش نباش بهم زنگ میزنه؟؟ آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️بیشعورای نفهم😡😡
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 یا امامه غریب بچه نمیخواااستم متاهلی 😂فک کنم حاجتا قاطی شده
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 بخوای راجع به من بگی یهو ترجیح میدی اصلا نگی😂😂😂از بس سرنوشتم گل بلبلیه😂😂😂 به هر حس ششمی گفتم ی ... عزیزم این انرژی منفیه ک خودت داری وارد میکنی و اینکه ب خودت تقلین میکنی اینجوری میشه پوست روشنی داریمهربونی جنبو جوش باالایی داری قد متوسطی داریعاشق دریا و جاهای سرسبزی رنگای روشنو میپسندیموهات نسبتا کوتاس کوتاه کوتاه نیستش چقدرش درسته؟ کاربری دو نفر
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 33686 خب با یه گوشی دیگه چککن ندارم گوشی فردا میخام بهش بگم اینستاتو بده میخام یه پیج خوشگل بهت نشون بدم ب این بهونه برم مچشو بگیرم
nila1370m عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 478 متاهلی 😂فک کنم حاجتا قاطی شده 😂😂😂😂آره متاهلم ولی دلم یه غل مناسب میخواد نه بچه قاضی خداست ...
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 توی اینستا۴۲ تا فالور فالویینگ داره ولی هرچقد میشمارم ۴۱ اکانت برای من میاد یعنی یه اکانتی هست که من ... ن عزیزم باگه واسه منم اینجوری میشه کاربری دو نفر
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4444 از منو س چی حس میکنی؟ته دوست داشتنم چی میشه؟ راستش عشق یه طرفه ست انگار شما روش کراشی واون خبر نداره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25332 راستش عشق یه طرفه ست انگار شما روش کراشی واون خبر نداره 🌹مرسی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته