۳۳۱۱۳۳aland مدیر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4452 عنوان حس هفتم | مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 330 پست بیاید راجبتون از خصوصیاتتون بگم ... 1403/06/19 | 12:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4452 بگو و بگو این داروخاییک از شرکت گرفام راسته جواب میده متوسط اونقد کارایی نداره
دختراتیشپاره عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 3017 بخوای راجع به من بگی یهو ترجیح میدی اصلا نگی😂😂😂از بس سرنوشتم گل بلبلیه😂😂😂 به هر حس ششمی گفتم یهو غیبش زد و پشیمون شد😂😂😂
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 میشه از س هم بگی دوست داشتنم چی میشه اولالا😅 پیگیرش نباش کاربری دو نفر
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4452 من کی باردارمیشم؟؟؟ شما مدت زمان طولانی دوسال دیگه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 پیگیرش نباش نیستم تو فکرمه نمیدونم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4452 من زندگی قمر در عقربی داری رابطه ت گل وبلبل نیست
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 نیستم تو فکرمه نمیدونم ۵۰درصد احتمالش هست صحبتی داشته باشین ولی ب نتیجه ای نمیرسین پس سعی کن بفکر خودت باشی چون ممکنه اذیت بشی کاربری دو نفر
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 ۵۰درصد احتمالش هست صحبتی داشته باشین ولی ب نتیجه ای نمیرسین پس سعی کن بفکر خودت باشی چون ممکنه اذیت ... رنگ لباسمم میگی؟نمیدونم دیگه چی کنم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
۳۳۱۱۳۳aland مدیر استارتر عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4452 بگو عزیزم تو محل کارت قراره جروبحثی داشته باشی یا جروبحثی شده
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 تو محل کارت قراره جروبحثی داشته باشی یا جروبحثی شده شاغل نیستم گلم کاربری دو نفر