برای عروسیم که چهار ماه پیش بود برادرم ماشین خارجی از دوستش برامون گرفت و ماشین خودمون x22 بود .خواهرم ماشین ندارن گفت ماشینتون رو بدید به من .خواهرم تو همه چی جهاز خیلی کمک کرد .کلا از اولی که ازدواج کردم هر کار داشتم خواهرم.حتی شب یلدا مادر شوهرم هیچ کار نکرد همه کار خواهرم کرد تزیین و سفره چیدن ولی خرجش رو همسرم داد .تو جهاز برام فرش خرید لوستر خرید ساعت خرید اینا هدیه های خواهرم برای عروسیم بود .وضع مالی خواهرم خوب نیس با اینکه نداشت ولی برام خرید خودش سر کار میره .بعد خواهر شوهرم برای عروسی کلا 2میلیون پول داد.هیچ کار نمیکنن درسته ی سریا الان میام میگن توقع نداشته باش
بعد از اون طرف خواهر شوهرم ماشین ندارع همسرم گفت من الویت خانواده خودم هستن به خواهر خودم ماشین ندم بع خواهر تو بدم زشته .خواهرم خیلی ناراحت شد رقت ماشین کرایه کرد دیروز داشت میگفت اصلا انتظار نداشتم
البته اینم بگم برادرم الکی گفت ماشین رو باید برم بدم به اونی که ازش ماشین گرفتم جفتشون ماشین کرایه کردن
الان خیلی از خواهرم خجالت میکشم سر همین موضوع
هر چند که همسرم الان پشیمونه گفت شناختم خانوادم رو چون تو بی پولی مادرم 150 میلیون پول رو برداشت قرض داده هنوزم پس ندادیم بعد مادر شوهرم قرار بود 50 میلیون قرض بده چک و سفته خاست در این حد بیشعوره
جای من بودید چکار میکردید ?
خیلی دلم شکسته درسته همسرم پشیمون شده و دیگه بهشون بها نمیده ولی از خواهرم خیلی خجالت میکشم 😞😞