2777
2789
عنوان

خانواده بی مهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 24 پست
هلیناز تو حداقل یه همسری داری که از لحاظ مالی حمایتت میکنه من هم باید این بی مهریا رو ببینم هم بی پو ...

عزیزم😢😢خدا ب داد خودت و خواهرت برسه 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
من بودم بعد دفاعم میرفتم پیش خواهرم باهاش زندگی میکردم    

عزیزم من تهرانم و خواهرم یه شهر نزدیک شهر خودمون . من نمیتونم پاشم برم اون شهر . هرازچندگاهیم که پامیشه میاد پیشم بلوا به پا میکنن که ما پول اتوبوستو نمیدیم چرا الکی پول هدر میدی و میری تا تهران 

نگران منی به تو قرصه دلم تو کنار منی نمی ترسه دلم بغلم کن ازم همه چیمو بگیر بذار گریه کنم پیش تو دل سیر..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلیناز تو حداقل یه همسری داری که از لحاظ مالی حمایتت میکنه من هم باید این بی مهریا رو ببینم هم بی پو ...

عزیزم از من میشنوی یاداوری کن بهشون

به بابات بگو هر چی تو دلته

اصلا مراعات نکن چرا حق تو رو باید یکی از راه رسیده بخوره و شما قناعت کنید

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

گلم سکوت نکن. کوتاهیشون رو بگو. حقت بگیر هر چند سخته.  اگر هم ندادن لااقل تلاشت کردی. در برابر ظالم هرکست هم باشه سکوت نکن.سعی کن بری سرکار.  جای پای خودت محکم کن که خواهرت درسش تمام شد بیاری پیش خودت.

عزیزم شاید به خاطر کشمکشها و فشارهای عصبی دچار افشردگی شدی. توی ایران متاسفانه افسردگی جدی گرفته نمیشه. علائمش کم خوابی . بی خوابی. خستگی همیشگی . عدم تمرکز کافی و ...

میتونی یه کم دد این رابطه تحقیق کنی و به روان پرشک مراجعه کنی و دارو مصرف کنی. البته اگه واقعا تشخیصشون افسردگی باشه. البته با توجه به اینکه میگی دو سه ماه دیگه دفاع میکنی حتما اونقدر تمرکز داری که داری پایان نامه ت رو تموم میکنی. موفق باشی عزیزم. از روی تجربه گفتم